Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 23., csütörtök

3.082 - Szakács Gábor: ....aki mindig másnak adva ki magát, megpróbál hülyét csinálni a jó szándékú magyarokból.

Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: csütörtök, 2009. július 23. 11:52
An: Kutasi József
Betreff: Szakács Gábor közleménye!

 

Alulírott Szakács Gábor, a Nemzeti Hírhálón 2009. július 18-án Szakács Gábor válasza "Kate Bushnak"... (Visoko) címmel megjelent nyíl levelemmel kapcsolatban a következő bejelentést teszem.

A magát hol Kate Bushnak katebush1100@hotmail.com hol Orbán Évának oeva5@hotmail.com nevező személy, nem azonos a köztiszteletben álló, közírói tevékenységet folytató Orbán Évával. Ez utóbbi személy kiválókönyvekkel, cikkekkel (pl. Amit '56-ról mindenkinek tudni kell, Amit az Árpádsávos zászlóról tudni kell, stb.), lényegre törő, alaposan dokumentált írásaival vívta ki hiteles tájékoztatásra vágyó embertársai elismerését.

 

Ezzel szemben a két - és ki tudja még hány - elnevezés alatt futó, magát 'laikusnak' is nevező névrokon sületlenségek tömegét tette közzé különféle körlevelekben, aminek következtében a közíró személyét is hitelteleníteni próbálta.

 

Kérem minden tisztességes magyar embertársamat, hogy ezt a Közleményt ismeretségi körében adja tovább, hogy senki ne tévessze össze a valódi Orbán Évát a hamissal! Levélváltásunkban felszólítottam az álneveket használó személyt, hogy magyarországi tartózkodása idején találkozzunk és végre szemtől szembe is lássam azt, aki mindig másnak adva ki magát, megpróbál hülyét csinálni a jó szándékú magyarokból.

 

Kate Bush-Orbán Éva ugyanis a bosnyák piramisokkal kapcsolatos észrevételeit a http://groups.google.hu/group/nepmese/browse_thread/... honlapon tette közzé Hun-Magyar Nappiramis Boszniában - Kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! címmel, a Népmese fejléc alatt 2009.július 13-án.

 

Érdekes, hogy a nevezett honlapra írt másik levél feladójától szatmarylas@alkotas.hu MAILER-DAEMON@mail02d.mail.t-online.hu válasszal július 18-án kaptuk vissza megkeresésünket, és azóta sem sikerült elérnünk. Több, mint rejtélyes, hogy a nem létező cím és a nevét váltogató, a Pestmegyei SZALÁ-t csak 'bemelegítésként' emlegető személy, alias Kate Bush-Orbán Éva, nevezett honlapon találkozott és cserélte ki oktondi véleményét.

 

Budapest, 2009. július 22.

Köszönettel és tisztelettel:

Szakács Gábor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------