Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 23., csütörtök

3.064 - Kenessey Csaba: Nemrég olvastam a Morvai Krisztina képviselőasszonynak írott nyílt levelüket.

Nyílt levél, címzettek
Schmitt Pál Európai Parlamenti alelnök
Tőkés László, a néppárti magyar képviselőcsoport tiszteletbeli elnök
Szájer József, az Európai Néppárt Képviselőcsoportjának alelnöke
Gál Kinga a szabadságjogokkal foglalkozó bizottság első alelnőke

"Ne nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal...."

Tisztelt Címzettek!

Nemrég olvastam a Morvai Krisztina képviselőasszonynak írott nyílt levelüket. Első olvasatra az volt az érzésem, hogy itt valami fatális tévedésről, egy titkárnő elírásáról van szó. Sajnos azonban alaposabb elemzés után rá jkellett jönnöm, hogy ezt Önök még komolyan is gondolták, ami számomra eléképesztő!

Miért? Megmondom:

A ruhával kapcsolatos vitát NEM Morvai Krisztina indította el, hanem Göncz Kinga képviselőasszony kapta fel a vizet a Jobbik képviselő ruhaviselete miatt. Számomra az Önök nyílt levélben kifejezett rosszalása, ami kioktatásnak is beillene, célt tévesztett. Morvai Krisztina helyett meg kellett volna Önöknek Göncz Kinga képviselőasszonyt kérdezni, hogy a ruhaviselet problematikája helyett miért nem foglalkozik népünk, országunk égető problémáival, a nyomorba döntött százezrek sorsával, az évek hosszú sora óta tartó ország kirablásával és - nem utolsó sorban - az emberjogi helyzettel, mostani határainkon belül és az azon kívülrekedtek helyzetével egyetemben? Tennivalója lenne bőven!

Tisztelt Képviselő urak! Önöktől a magyar nép
elvárja, hogy tudjanak az ok és okozat között különbséget tenni! Amikor a szemkilövő brigantik, akik rendőr egyenruhába öltözve és vezetőik az alkotmányra hívatkozva a régi elnyomást új köntösben gyakorolják, akkor ne vesztegessen egyetlen tisztességes magyar képviselő sem az időt még mellékesnek sem kategórizálható látszatveszekedésekkel!

Mit szólna Göncz Kinga asszony, ha például a Skót delegáció valamilyen oknál fogva szoknyában (skót népviselet) jelenne meg a Parlamentben. Ehhez is mi köze lenne?

Tisztelt címzettek, az itt leírtak nem kizárólag az én véleményemet tükrözik, csak sok ember vagy nem képes magát megfelelő módon artikulálni, vagy fél (sic.!) a következményektől, vagy egyszerűen elfásult és a jó mély magyar letargiában szenvedve hallgat.

Kérem levelem tartalmának alapos átgondolását és magukévá tételét.

Tisztelettel:
Kenessey Csaba
FÚSZ újságíró
a Kárpáti Harsona főmunkatársa
Nemzetőr ddtb.
a MVSZ elnökségi tagja
-------------------------------------------------------------------