Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 25., szombat

3.091 - Gyenge Zsolt: Beszóltak a Fideszesek. Simán megmondták Morvai Krisztinának a tutit. Pásztorfi István: Na, idefigyeljetek FIDESZES Honatyák!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Hazai árulók
2009-07-23 09:48 barikád.hu

Beszóltak a Fideszesek. Simán megmondták Morvai Krisztinának a tutit. Jobb, ha kussol, mert rontja az országimázst. Szerintük nem úgy van az, hogy az ember csak bemegy "a zeuropunió" parlamentjébe és 1 percben elmond három évnyi magyar kálváriát. Ami 2006. október 23-án, de inkább előbb, a Gyurcsányi beszéddel és a tévé ostrommal kezdődött.

1. perc. Morvai Krisztinának és a Jobbiknak ennyi sem jár.

Van ennek persze egy gyakorlati oldala is. Ha valamit el lehet intézni egy percben, akkor felesleges ülni rajta három évet. Logikus, hogy három év alatt nagyon sok mindent meg lehet oldani. Például meg lehet buktatni egy kormányt. Bocsánat nem egyet, hanem a posztkommunista-neoliberális magyar kormányt. Csakhogy az nem úgy kezdődik, hogy az ember mond egy beszédet, oszt jó napot. Beugrik a páncélozott terepjárójába és elmenekül. Ennél még a Révész Máriusz is többet tett.

És mi az, hogy Morvai Krisztina megnyilvánulása vállalhatatlan? Nem azt mondta, hogy lámpavasra az összes Fideszes semmittevővel. De még az MSZP EP-s maradékának sem ajánlott ilyet.

Ja, hogy savanyú a szőlő? Bocsánat! Tetszettek volna forradalmat csinálni. Meg jó lenne végre megérteni, hogy a Jobbik nem a globalista-liberó játékszabályok szerint játszik.

"Megoldást, sajnos mást én se látok, nem számít amit elvárnak." - énekli az Ismerős Arcok.

Ez van. Jobb, ha hozzászoknak. Vagy írják alá, hogy "mi se szavaztunk a Jobbikra. Fúj!" 10.000 nagyon demokrata már aláírta. Mondhatnánk, hogy ez vállalhatatlan megnyilvánulás. Nem mondjuk, mert mi inkább a saját dolgunkkal vagyunk elfoglalva; a szabadságjogokért küzdünk. Micsoda, hogy a Fidesz is? Iránban? Elnézést, tényleg!

Viszont én mondanék egy közelebbi helyszínt és időpontot: Erzsébet tér, július 4-e. Igen, igen. Bizony, bizony. Békésen üldögélő embereket fél méterről könnygázzal... Vállalhatatlan megnyilvánulás. Miért nem mondjátok Fideszesek?

Helyette Göncz Kinga emberi méltóságáról megy a süketelés. Nem is értem. Most azzal, a Morvai doktornő által írt mondattal mi a baj, hogy "annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz -e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak"? Melyik szót nem értik? Az eldöntést, a választópolgárt, a Csanádot, vagy a Magyarországot?

Mondják, hogy egy választást sosem az egyik fél nyeri, hanem a másik veszti el. Én ezt kiegészíteném azzal, hogy a Jobbik, ha akarna se tudna annyi kárt okozni a Fidesznek, mint amennyit okoz az saját magának. A probléma alapját mismásolásnak hívják. Ezért nevezhetjük őket nyugodtan hazai árulóknak.

Gyenge Zsolt
barikád.hu
www.nemzetihirhalo.hu *************


FIDESZ! MOST MÁR ELÉG!

Na, idefigyeljetek FIDESZES Honatyák!

Elég volt a hétszínvirág játékaitokból, elég volt a megfelelősdiből, a semmitmondó, piszmogó, mindent elmosó sápitozásból! Főleg elég volt abból, hogy sunyi módon szapuljátok, fúrjátok, és irigykedtek a Jobbikra! Elég volt Viktor /kolbásztöltő, futballkirály/ vezéretek nagyképű kirohanásaiból a Jobbik és a Magyar gárda ellen! Ahelyett, hogy férfi módjára kiállna a közbiztonság mellett, a végletekig elhatalmasodott alsó és felsőszintű bűnözés ellen, inkább a Magyarság védelmére megalakult Magyar Gárdát akarja két pofonnal hazazavarni.

Nem elég, hogy a magyarságtól idegen lelkületű, bűnözőket pátyolgató egyenek és szervezetek képesek odáig menni a pimaszságban, hogy még a Jobbikot is feloszlatnák, mert a magyarság érdekeit védi, hanem még a FIDESZ is melléjük áll vonítani örömében, hogy esetleg megszűnik a - szerinte - ellenfél, ha feloszlatják a Jobbikot. Akkor legalább "egy a zászló, egy a /birka/tábor" jelszó valósággá válna. Mondjátok csak meg: azon kívül, hogy kormányzásotok idején megvontátok a Magyarok Világszövetségétől az anyagi támogatást, mit tettetek a magyarságért?

Eredményesen munkálkodtok /tökörésztek/ a határokon kívül rekedt magyarok érdekében, hogy ne bántsák őket, ne legyenek jogfosztottak saját szülőföldjükön?

Tesztek komoly erőfeszítéseket, hogy piszkos idegen maffiák ne rúgják ki az utcára a magyar családokat, csak azért, mert az ugyancsak idegen bankoknak nem tudják fizetni a hatalmassá duzzasztott törlesztéseket?

Van bőr a képeteken azt a Morvai Krisztinát leckéztetni, aki legalább igaz magyarhoz illően lépett fel az EP-i bemutatkozásán?

Szégyenletes társaság vagytok, kiszolgáljátok ti is a Patkányvilág pénzmaffiáit, aláírtok mindent, ami az idegen betolakodóknak érdeke, vagy az ország, a nép ellen van.

Vezéretek pedig úgy szeretné, ha ellenfél nélkül lehetne győztes. Inkább az ördöggel is cimborálnátok, csak nehogy igazi nemzeti párttal kelljen együtt kormányozni esetleg, mert akkor nem lehetne az idegen érdekeket maradék nélkül kiszolgálni!

Siralmas az, amit műveltek, a jobboldaliság köpönyege alatt! Még siralmasabb, hogy választóitok ilyen vakon és kritikátlanul követnek benneteket! Bár ez a semmitérő, áskálódó viselkedés - biztos vagyok benne - sokakat át fog csábítani a Jobbikhoz, a gerincesebbek közül.

Remélem, hogy az idegen érdekeket kiszolgáló, magyarellenes szégyentelenek és a brutális kormány, na meg a vadállatias rendőrsége, elkötelezett jogászhada, nem éri el aljas céljait - a nemzetpusztítást - és a Jobbik bejut a Parlamentbe, az új Magyar Gárdával győzni fog az egész magyar közéletben, hogy a Nemzet kisöpörhesse a szemétdombra az idegen kufárokat, csúszómászó fenéknyalóikkal együtt!

Isten segítse az igaz Magyarokat és adjon Szebb Magyar Jövőt!!!
Ti pedig, Fideszes Honatyák, próbáljátok meg igaz tetteitekkel és ne a sunyi furkálódásokkal kiérdemelni a győzelmet, ne oldalrúgásokkal, gáncsolgatással, hamissággal!!!
Mert a tisztességtelen verseny a gerinctelenek küzdelme!

Pásztorfi István

--------------------------------------------------------------------------------------------