Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 23., csütörtök

3.065 - Morvai ne beszéljen az ávós terrorról, ne bántsa Gönczovát? - Mit szólna Göncz Kinga asszony... -

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: szerda, 2009. július 22. 18:40
An: Kutasi József (094223)
Betreff: [Lapszemle] Morvai ne beszéljen az ávós terrorról, ne bántsa Gönczovát? - Mit szólna Göncz Kinga asszony... –

 

Zsidesz-levél Morvainak: Ne beszéljen az ávós terrorról, ne bántsa Gönczovát!
2009-07-22. 13:45 Kuruc.info

A Fidesz levélben szólította fel Morvai Krisztina EP-képviselőt, hogy "ne tegyen hangzatos nyilatkozatokat, amelyekkel a 2006-os októberi jogtiprással kapcsolatos fideszes feltáró munkát hamis színben tünteti fel". Azaz felkavarja a szép narancssárga állóvizet.
A levél így indul: a múlt héten az Európai Parlament második ülésnapján az Iránról szóló vitában az egyperces felszólalások között Morvai Krisztina felvetette azt a párját ritkító rendőri brutalitást, amely a magyar polgárok jogait lábbal tiporta a magyar forradalom ötvenedik évfordulóján Budapesten.

Az Európai Néppárt magyar képviselői csaknem három esztendeje folytatják harcukat a baloldali magyar képviselők és hazai kollégáik, valamint a magyar sajtó egy jelentős hányadának folyamatos hazaárulózása közepette azért, hogy a polgári szabadságjogok durva sérelme európai nyilvánosságot nyerjen, és a jogsérelmeket orvosolják - áll a levélben.
(Amint látjuk, nagyon komoly eredménnyel... - a szerk.) E küzdelmet persze nem mindig koronázta siker, de nem tudjuk elfogadni, hogy az Európai Parlamentben e területen végzett munkánkat bárki is hamis színben tüntesse fel, vagy megkérdőjelezze elkötelezettségünket - írják. A levélben a Fidesz hosszú listát közöl mindazokról a pótcselekvésekről, amelyeket a "2006. októberi események után a jogsértések széleskörű bemutatására és feltárására tettek".

Jól tudjuk, hogy egy egyperces hozzászólással nem lehet egy csapásra elérni, amit évek kemény munkájával is csak részben sikerült. Képviselőnk erőfeszítései azt szolgálták, hogy soha többé a 2006. október 23-aihoz hasonló ne történhessen meg Magyarországon - áll a levélben.
(Ahhoz képest majd' minden tüntetést szinte ugyanúgy szétvernek a Gyurcsány- és Bajnai-kutyák - a szerk.) Tettük mindezt a magyar baloldal és a magyar sajtó nem szűnő támadásai, az európai közvélemény és sajtó érdektelensége közepette. De voltak olyanok is, mint az Ön, akik, annak ellenére, hogy tudták, mit teszünk mi az ügy érdekében, mégis pártpolitikai érdekeiket követve hangzatos nyilatkozatokat tettek arról, hogy az "európai képviselők nem csinálnak semmit" - írják.

A levélben továbbá arról folyik a mellébeszélés, hogy "az új európai parlamentben a szocialisták gyengülése miatt új lehetőségek kínálkoznak, hiszen várhatóan csökken annak a vehemens ellenállásnak az ereje, amivel mi az elmúlt években ebben az ügyben szembesültünk". A Fidesz felelőssége megnőtt, hiszen a magyar polgárok 56 százaléka belénk helyezte a bizalmát, és az új törvényhozásban a korábbinál több és magasabb tisztséget töltünk be. Mi mindenesetre tovább küzdünk.
(Azaz folytatjuk a semmittevést - a szerk.)

Kérjük, ne nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal. (Sic!) A politika - elvek, értékek és érdekek összecsapásának a terepe. Kérjük Önt, hogy ebben a harcban ne gyengítse a szabadságjogokért küzdők oldalát olyan kijelentésekkel, mint amit Göncz Kinga öltözködésére tett. Az ő külügyminiszteri tevékenységét katasztrofálisnak tartjuk, de politikai tevékenységének bármilyen lesújtó bírálata sem vezetne oda bennünket, hogy őt emberi méltóságában sértenénk meg. Vannak határok, amelyeket nem lehet következmények nélkül átlépni - zárul a (talán sokak számára) hihetetlen levél.
(FN nyomán)

Morvai Krisztina nyílt levele Göncz Kingához

Tisztelt Göncz Kinga Képviselőasszony!

Olvasom, hogy Ön felháborodott a Jobbikos európai parlamenti képviselők által viselt ruházaton. Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként. Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz-e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak.

Üdvözlettel,
Morvai Krisztina
barikád.hu

EL KELL EZEN IS GONDOLKODNI.....
2009.07.22, 10:00 Nemzeti Hírháló

EGY VÉLEMÉNY....

"Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot! A magyar nemzeti EP képviselet növelésével a saját hatalmát gyarapíthatja csak, de esze ágában sincs felhívni a figyelmet a Lisszaboni szerződés árnyoldalaira! Ő eldöntötte, hogy a néppárt alelnökeként, egy erős nemzeti EP képviselettel, akár a néppárt elnöke is lehet, előkelő helyet szerezve a Bilderberg rangsorában!

A Lisszaboni szerződés miben hagy intézkedési lehetőséget egy, a végletekig eladósított, kifosztott, nagyrészt idegenek tulajdonában lévő országban működő kormánynak ?

---------------------------------------------------------------------------------------