Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 21., kedd

3.046 - Magyarok Szövetsége elnöke sajtótájékoztató keretén belül 2009. Július 16-án Budapesten, a Fortuna hajón (videó) > http://www.magyarokszovetsege.hu/content/sajtotajekoztato-0

Von: Magyarok Szövetsége
Gesendet: Dienstag, 21. Juli 2009 08:01
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Hírlevél 07.20
.

 

Sajtótájékoztató (videó)

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/sajtotajekoztato-0

Az ország legnagyobb szabadtéri találkozóját szervezi Bösztörpusztán a Magyarok Szövetsége

A Magyarok Szövetsége az ország legnagyobb szabadtéri találkozóját szervezi meg társadalmi összefogásból idén augusztus 21-23-a között Kunszentmiklós-Bösztörpusztán - jelentette be Vukics Ferenc, a Magyarok Szövetsége elnöke sajtótájékoztató keretén belül 2009. Július 16-án Budapesten, a Fortuna hajón. A Szövetség elnöke rámutatott: - Megalakulásuk óta mintegy 1300 településen több, mint 600 helyi szervezet alakult százezer taggal, melyből tízezer fő aktív.

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/az-orszag-legnagyobb-szabadteri-talalkozojat-szervezi-boesztoerpusztan-magyarok-szoevetsege

Magyarok Országos Gyűlése szervezői megbeszélés Július 26-án vasárnap 10 órakor területbejárás és szervezői megbeszélés lesz a Magyarok Országos Gyűlése helyszínén, Kunszentmiklós-Bösztörpusztán! Szeretettel várjuk a szervezőket és érdeklődőket, a szervezésbe beszállni szándékozókat!

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyarok-orszagos-gyulese-szervezoi-megbeszeles   

A Magyarok Szövetségének lelki háttere A múlt hétvégén sikerült hozzá jutnom a Magyarok Szövetségének az egyik kiadott újságjához és örömmel tapasztaltam azt a lelki hozzáállást, amivel ezek az emberek szeretnék a magyarság sorsát megváltoztatni. Jó volt látni, hogy fontos és értékes eszmék mentén próbálják elhozni a magyar nemzet számára az új idők szelét, amelynek hatására az egész ország mind külsőleg, mind belsőleg meg fog változni.

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyarok-szoevetsegenek-lelki-hattere

Megjelentek a Magyarok Szövetsége helyi lapjai Két - eddig megjelent - helyi lapról van tudomásunk, a solti és az üllői helyi újságról. Szondi Miklós megosztotta velünk tapasztalatait és arra biztat minden helyi szervezetet, hogy kövessék a példájukat. A cikk végén mindkét újság letölthető pdf formátumban.

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/megjelentek-magyarok-szoevetsege-helyi-lapjai

A Nemzeti Érdek Program már olvasható a Program menüpont alatt! Hazánk történelmének egyik legnagyobb válságát éli át. Megromlott az erkölcs, baj van a népesedéssel, válságban van a gazdaság. A nemzet teste szétszaggatva, lelke, önbecsülése megtiporva. A társadalom nagy rendszerei rosszul működnek.

Tovább: http://www.magyarokszovetsege.hu/content/nemzeti-erdek-program-mar-olvashato-program-menuepont-alatt

---------------------------------------------------------