Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 30., csütörtök

3.119 - Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége: Mégegyszer a Magyarok Szövetségéről. NYÍLT LEVÉL VUKICS FERENCNEK.

Von: Ballán Mária
Gesendet: szerda, 2009. július 29. 22:08
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: VÁLASZT KÉRÜNK VUKICS FERENCTŐL!

Mégegyszer a Magyarok Szövetségéről. NYÍLT LEVÉL VUKICS FERENCNEK.

Mindenekelőtt, pár fölvetés.

 

Először is két dologról kell beszélni. Vukics Ferencről, és az általa életrehívott szövetségről.

 

Vukics kilétét bárki megismerheti az Interneten, s az ő személyes pozíciója, státusza eleve kétségeket ébreszthet bárkiben, aki világosan gondolkodik Az ő helyzetében levő emberek, ha meg akarnak maradni állásukban, rangjukban, magas ívben elkerülik a nemzetellenes kormánynak nem szája íze szerinti szervezkedéseket. Nem vállalkoznak arra, hogy a Magyarság hivatalosan tagadott múltját, kapcsolatait, értékeit, ezeknek az aljahatalommal szembeni hangsúlyozását, hirdetését célkeresztben műveljék. Ha valaki, hasonló státuszban, mint Vukics ferenc ezt mégis megtenné, az rövid úton röpülne kényelmes, állami pozíciójából.

 

Vukics Ferenc századosból őrnaggyá avanzsált katonatiszt gyorsröptű, töretlen pályafutását, felkéréseit, megbízásait bárki megismerheti. Impozáns, és a jelek szerint stabil állapot, amiből a Magyarok Szövetségét, szervezi, és annak élére áll. Láthatjuk, ha úgy kívánja a hatalmi érdek, pillanatok alatt terroristát csinálnak bárkiből, egy-kettőre a börtönben találja magát az a hazafi, aki már nagyon kényelmetlen az aljasoknak.

Vukicsot nem fenyegeti ilyen veszély. Ő szervezheti a szép nemzeti köntösbe öltöztetett, ám furcsa megnyilvánulásokat hallató civil szervezetét.  Szerintem e helyzet felettébb érdekes. Ám talán feldereng e helyzet értelme, ha az ő, és a szervezete megnyilatkozásaiból egyet-kettőt kiragadunk, és szemügyre veszünk.

 

A Magyarok Szövetsége.

 

Vonzó, a nemzettudatot erősítő, a magyarságunk megélésére alkalmat adó programok sora, sok-sok embert vonz, és fog össze a szövetségben. Dícséretes akciózások a magyar termelőkért, magyar áruk terjesztéséért, teszi szimpatikussá a szerveződést. Csak közben világosan láthatjuk, hogy aikit csak lehet, mindenkit aki a szövetséghez tartozik a leghatározottabban igyekeznek távol tartani a politikától.Mintha az nem is létezne. És ez egy alapvető baj, egy káros, ártó törekvés. Hiszen minden ami rossz velünk történik, az onnan indul ki. A politika az a játéktér, ahol velünk a sorsunkkal játszanak. A politika az a terep, ahol mi magunk is végetvethetünk a jelenlevő aljasságnak, az országot romboló törekvéseknek. Mert a politikába vannak beágyazva mind az aljasok. Ha hátat fordítunk a politikának, azzal föladjuk a küzdelmet. Elvetemült ellenségeinket, akik a parlamenti pártok sáncaiból gyilkolják a Nemzetet, csak akkor tudjuk legyőzni, megbüntetni, elkergetni, ha betörünk a politikába és végetvetünk az ott kialakult állapotoknak.

 

Ebből a Magyarok Szövetségének vezetői csak annyit vállalnak, hogy elutasítják a pártokat. Csakhogy nem szelektálnak, nem mérlegelnek, hanem teljesen visszatetsző módon általánosítanak, s egy kalap alá veszik a parlamentben randalírozó maszopot, szdsz-t, mdf-et, fideszt, a frissen alakult, tisztaszándékú és őszinte, parlamenten kívüli nemzeti erőkkel, a nemzeti pártunkkal, a JOBBIKKAL.

 

Ez az álláspont pedig tisztességtelen, megmagyarázhatatlan, ártó, romboló, nemzetellenes. Ez sajnos tény. A Magyarok Szövetségének vezetői szemben állnak a valóban küzdeni, tenni, harcolni akaró nemzeti erőkkel. Tömegeket igyekeznek félrevezetni ezzel az álságos viselkedéssel. Tömegeket igyekeznek rózsaszín álmokba ringatva, eltántorítani attól, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő formában megharcoljanak igazukért, a Magyarság érdekeiért, a szebb jövőjükért.

 

Mindez kiknek az érdeke, Vukics úr? A Nemzeté biztosan nem. Annál inkább az aljas hatalomé, amelynek ön, kényelmes pozíciójában a kegyeit élvezi, s amely eltűri önnek a felszínes magyarkodást, vagy inkább egyenesen biztatja is arra, hogy tévútra vigyen, kivonjon a valóságos harcból minél több magyar embert.

 

Ha nem így lenne Vukics Úr, akkor valljon színt! Jelentse ki, hogy a politikai harc során, a választásokon támogatni, segíteni fogja a nemzeti erők egyetlen valóságos eséllyel rendelkező erejét a Jobbikot. Jelezze szimpatizánsaiknak, hogy ez lesz az ő dolguk is, és akkor hihető lesz a tiszta szándék, s valóban egységben, és eredményesen működhetünk mindannyian a nemzeti oldalon.

 

Kérek, kérünk öntől a felevetett kérdésekre őszinte és konkrét választ. Záros, egy hetes határidőn belül.

Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége

Vass István

---------------------------------------------------------------