Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 27., hétfő

3.097 - Ballán Mária: Nehéz eldönteni ki mond igazat, ki a provokátor, ki a beépített ember, de én továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy aki a Magyar Honvédség hivatásos főtisztje, ....

Von: Mária Ballán
Gesendet: vasárnap, 2009. július 26. 13:38
An: Kutasi József
Betreff: Magyarok Szövetsége???????

 

Kedves Bene Gábor!

A Kurultaj maga volt a csoda. Mindenki örült és örül a sikereknek. De ami következett, a Magyarok Szövetsége, kissé keserű szájízzel emlékeztet valamire. Ha tetszik, ha nem politikai pártok nélkül jelenleg nem érhetünk el semmit, nem térhetünk vissza az ezer évvel ezelőtti állapotokhoz, mert akkor más volt a világ. Végre van egy szalonképes radikális  nemzeti pártunk,a Jobbik Magyarországért Mozgalom,mely  teszi is a dolgát. A Magyarok Szövetsége nem lép szövetségbe vele, hanem még jobban elbizonytalanítja a kétségbeesett,kiábrándult embereket, akiknek helyzetét nem áll módjában megoldani. Morvai Krisztina és társai máris többet tettek a magyarságért , mint a rendszerváltozás óta bárki más. Vukics Ferenc tiszteletre méltó személyiség, de sajnos én sem látom őt "pártatlannak."

Nehéz eldönteni ki mond igazat, ki a provokátor, ki a beépített ember, de én továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy aki a Magyar Honvédség hivatásos főtisztje, az nem mehet szembe a munkahelyének a politikájával, mivel nem egy egyszerű polgári munkahelyről van szó. Közel 8 éve az MSZP van kormányon, MSZP-s a honvédelmi miniszter, Ön elhiszi, hogy megtűrik maguk között azt, aki ellenük dolgozik, sőt ellenük vezeti a tömegeket? Sőt nem csak megtűrik, de még elő is léptetik. Én ezt nem hiszem  el!!!!

 

Ha így lenne, akkor Budaházy nem ülne börtönben.

 

Az ilyen munkahelyen az emberek igyekeznek kerülni a politizálást, ő pedig nyíltan teszi amit tesz, miközben egy frekventált munkahelyen dolgozik és oktat. Én kételkedek benne. De ne legyen igazam! Az ember annyira akar hinni valamiben ami reményt ad, hogy elhiszi sokszor a sok hazugságot, ha egy kicsit is szépen hangzik. Különösen, ha a magyar szó is benne van a nevükben. Félek, hogy még nekünk is - akik azt hisszük, hogy éberen figyelünk és látjuk a disznóságokat - szóval félek, hogy még nekünk is nagyon keserű csalódásokban lesz részünk. Nagyon nehéz úgy élni, hogy az ember bizalmatlan mindenkivel, de én már nem tudok megbízni benne ezek után.

Tisztelettel egy egyszerű magyar asszony,

                                                                     Ballán Mária

---------------------------------------------------------------------------

2009/7/25 Bene Gabor <drbenegabor@gmail.com>

 

Válasz az elbizonytalanítóknak!

Tegyünk a megosztottság ellen, s a magyarság nemzetté szerveződésért!”

A barikád.hu internetes honlapról küldte el számomra az alábbi levelet Ballán Mária. A szokásos naivitás és a sugallt szalámitaktika mellett, több meglepően érdekes kérdés is is szerepel itt, s ezért ragadtam azonnal tollat. Persze nekem nincs semmilyen tisztségem a Magyarok Szövetségében, s nem is tudok arról, hogy valakinek lenne ilyen. Talán éppen ezért érzem feljogosítva magam a válaszra, amelyet teljesen a saját nevemben teszek, mint a Nemzet tagja. (A magyar politikai nemzetnek ugyanis minden tisztességes „hungarus” tagja: pártfüggetlenül.)

 

Válasz a levelet író Sz. Andrásnak!

„Tegyünk a megosztottság ellen, s a magyarság nemzetté szerveződésért!”

Szeretném önt megnyugtatni, s kérem figyelmesen olvassa el soraimat!

A Magyarok Szövetségének alapítása – nem csak hagyományőrzés céljával - igen régi. Valamikor Árpádék alapították, akik Szkíta szokás szerint vérszerződést kötöttek, s ez a szövetség igen jól működött sok-sok évszázadon át, egészen 1945-ig. Akkor valami nagyon elromlott és azóta sem akarta senki visszaállítani az eredeti célok szerinti szerződést. (Legkevésbé a politikai pártok!)
Igaz ugyan, hogy Széchenyi István már a reformkorban is kimondta a lényeget: "a pártoskodás megosztja a nemzetet", de ezt valahogyan nem akarja érteni a lakosság. Az is tény - hiszen magam is hallottam sok alkalommal Vukics Ferenc szájából -, hogy:" az MDF is azzal rontotta el a Nemzet képviseletének lehetőségét, hogy párttá alakult!"
Mindezek persze nem jelentenek semmit. Ez viszont, amit ön írt, hogy: "egyik ismerősömmel beszéltem (a nevét nem akarom megmondani, de a megyei MSZ egyik vezetője), aki elmondta, hogy nemrég volt vezetőségi ülése a Magyarok Szövetségének, és meghatározták a jövőbeni terveiket"  ez bizony nagyon is árulkodó.

Egyrészt nincs megyei MSZ, mert a Magyarok Szövetsége közösségeket azaz nemzetet épít és nem szervezeteket. A megyéknek viszont vannak szervezői, de azok nem vezetők, legfeljebb - az önkéntes szervezői munkában - elöljárók. Másrészt a Magyarok Szövetségének "vezetőségi ülése" sem volt, mert amint már említettem nincs vezetősége. (Ezek a kategóriák valóban a pártokra jellemző, ám az önkéntes szervezők a nemzetet szervezik, ami szövetségnek szövetség ugyan, de nem párt.) Az viszont igaz, hogy soha többé nem akar a Magyar Nemzet biankó csekket adni egyetlen párt, egyetlen képviselőjének sem! Az is igaz, hogy ez a szövetség szeretné a pártfegyelem helyett a felelős területi képviselet hagyományát visszaállítani.
Nem hinném, hogy ez tisztességes pártoknak és tisztességes politikusoknak zavaró lenne, hiszen a párt is csak egy eszköz lehetne a nemzeti érdekérvényesítés területén.

------------------------------------------------------------------------------------

Kedves András!

Arra kérem: ne bizonytalanodjon el, mert ez a célja a globalistákat kiszolgálóknak!

Aludjon nyugodtan és szavazzon továbbra is arra, akit a szavazatára méltónak tart. Vannak viták a nemzeti oldalon de ezek nem kibékíthetetlenek. Szervezze inkább a közösségeket, békítse össze azokat, akik - valószínűleg érzelmi vagy hiúsági alapon -  békétlenkednek. Ma nincs helye a magyarok közötti békétlenkedésnek!

Ne adjon hitelt annak – bizonyítékok nélkül -, hogy a Jobbikot idegenek pénzelik, Patrubány ügynök, s Vukics Ferencet az NBH küldte. (Ez a megosztást szolgálná.)

Olvassa továbbra is a Magyarok Szövetségének a honlapját, a Kárpáti Harsonát, a Nemzeti Hírhálót, a Honlevelet, a Kossuth tér 2006 újságot, stb. és inkább onnan szerezze be az ismereteit, s ne névtelen „ál – vezetőktől”.
Álmában pedig beszélgessen azzal, aki elbizonytalanította. Mondja meg neki, hogy jelentse nyugodtan a megbízóinak:
a politikailag szervezett népet nemzetnek hívják és nem pártnak!  S azok, akik önkéntesen belekezdtek - az 1945-től megcsalt, kifosztott, erkölcstelenné alázott nép - nemzetté szervezésébe, azok bizony veszélyesek!
De csak a nemzetellenes hatalomra!

Ami pedig a névtelenséget illeti.
Én sem akarom elmondani a nevemet, ezért inkább leírom ide:

                       
                                Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S.
A Kárpáti Harsona munkatársa és a MNB2006 tiszteletbeli elnöke.

--------------------------------------------------------