Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 21., csütörtök

4.393 - Seres Mária: Örömmel jelentjük be, hogy a Civil Mozgalom életre hívta a Civilhír nevű független hírportált, mely mától nyilvános tesztfázisába lépett.

Von: Tibor Vizi

Gesendet: csütörtök, 2010. január 21. 10:00
An: Kutasi József
Betreff: Elindult a CivilhĂ­r!

 

Feladó: Vízi Tibor <magyarvallalkozo@citromail.hu>

Dátum: 2010. január 21. 9:12

Tárgy: Fwd: Elindult a CivilhĂ­r!

Címzett: Tibor Vizi

 

Feladó: Seres MĂĄria <civilcsapat@gmail.com>

Címzett: magyarvallalkozo@citromail.hu

Elküldve: 2010. január 20. 23:49

Tárgy : Elindult a CivilhĂ­r!

 

Kedves Barátaim!

 

Örömmel jelentjük be, hogy a Civil Mozgalom életre hívta a Civilhír nevű független hírportált, mely mától nyilvános tesztfázisába lépett.

A http://www.civilhir.hu oldalon elérhető portált lelkes civilek szakmai felügyelettel készítik, hogy egy befolyásoktól mentes, őszinte és objektív híroldalt építhessünk fel.

 

Arra kérlek titeket, hogy látogassátok meg az oldalt, böngésszétek, aztán segítsétek ötleteitekkel, szóljatok, ha valami gond vagy hiba van, és nem utolsó sorban kérem azokat, akik éreznek magukban kurázsit, lépjenek be a szerkesztői csapatba, és vegyenek részt az újságírásban velünk, hogy felépíthessünk egy ízig-vérig civil hírportált, amely végre tőlünk szól és nekünk, minden civilnek szól.

Ide várjuk a visszajelzéseket: nimdacivil@gmail.com

 

Ha olyan témaötlet van, amely máshol nem jelenhetett meg vagy minket bíznál meg a nyilvánosságra hozásával, akkor is forduljon hozzánk bizalommal!

Mutassuk meg most újra, hogy mire képes a civil összefogás tőke és háttéralkuk nélkül is! Csatlakozzatok a Civilhír olvasóihoz, vagy akár a szerkesztők lelkes csapatához!

 

Üdvözlettel: Seres Mária