Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 31., vasárnap

4.508 - Tejfalussy András: NYILVÁNOS FELJELENTÉS dr. Sólyom László köztársasági elnökhöz,/...

Von: András Tejfalussy
Gesendet: vasárnap, 2010. január 31. 20:12
An: ugyfelkapu@keh.hu
Cc: Kutasi József
Betreff: Ha Sólyom László 15 napon belül nem indítja meg a Dr. Láng István és bûntársai elleni bütetõ bírósági eljárást a magyar termõterületeket és a nem kóser étkezésû magyarokat (zsidókat is) kálisóval mérgezést államfõként azonnal betiltva, leállítva
, Õt

Kód: Utkali_hamis_reklam_100131_Solyom_Flj

NYILVÁNOS FELJELENTÉS dr. Sólyom László köztársasági elnökhöz, Dr. Láng István akadémikus és bûntársai környezet- és egészségkárosító mérési csalásai fedezése ellen. Azért közvetlenül hozzá, mert az 1./ számmal mellékelt feljelentés (aktajele: Sóapartheid) bizonyítékait évek óta sorozatosan semmibeveszik a bírói, ügyészi és fogyasztóvédelmi szervek, s az Alkotmánybíróság és a Köztársasági Elnök Hivatala is. Utóbbi Göncz Árpád köztársasági elnök X-398/l998. ikt. számú, ellenem hamis elmeorvosi adatokat hazudó, a rendőrök által bírói utasításra összeveretésemet fedező levele érvényben tartásával 12 éve folyamatosan akadályozza a talajmérgeztetõ, élelemmérgeztetõ Láng István és bûntársai elleni büntetõ bírósági eljárást is.

Melléklet 1./ A Sóapartheid (2002. 12. 12.) aktajelû feljelentõirat. 2./ Dr. Papp Lajos szívsebész ny. egyetemi tanár, akadémiai doktor nyilatkozata az étkezési 30:1=Na:K arány optimálisságáról. (Az MTA-nál Dr. Láng Istvánék ezzel szemben azt ajánlják, hogy a növények káliumtartalmának a kálisóval mûtrágyázással és egyéb módon növelésével, pl. a kálisóval kevert konyhasó ételízesítésre alkalmazásával is, a sejtgyilkos hatású 1:1=Na:K arányra kell törekedni. Csak a nem kóser étkezésûek esetében, mivel a kóser étkezési sózási szokásokon nem változtattak. A kóser só mindig tiszta konyhasó. A nem kóser sókban 10-98% kálisó is elõfordul. Kb. olyan gyakorisággal mérgezik, amennyivel, kb. évi kb. 50.000-rel csökkentik a magyarok létszámát.)

Hamis termékreklámozások, a kálisóval "útsózás" ártalmatlannak hazudása:

Izraelbõl és máshonnan is, növénypusztító kálisót importálnak. Évtizedek óta egy hiteles mérés sem tudta igazolni a talajba juttatott kálisó növényvédõ hatását! A 40% kálisónak hazudott anyagban 26% konyhasó (NaCl) is van, s ennek növénykárosító hatását elõnyös mûtrágyahatásnak tüntetik fel Dr. Láng István és bûntársai (MTA) a Nyírlúgoson szervezett és a hasonlóan zavarosított (randomizált) mûtrágya-tartamhatás méréseik alapján. Ezt a csalást a zavarosított EOTK (Egységes Országos Mûtrágyázási Kísérleteik) hamis kiértékelései is folyamatosan fedezik. Tudatosan mérgezik hazánk növényzetét és annak fogyasztóit az Amerikában kivégzõméregként is alkalmazott idegméreg kálisóval. (Lásd: www.aquanet.fw.hu.)

Melléklet 3./ Internetes keresési eredmény (keresési javaslat: utkali.hu) a kálisóval útsózás elõnyei hamis reklámjairól, kód: Utkali_hirdetesek_100131a-b.

Melléklet 4./ A kivégzõméreg, idegméreg kálisóval kevert konyhasóval folytatott népirtásról Dr. Drábik János jogász közgazdász által közzétett egyik forgatókönyv az MTA és egyházi intézmények bûnsegédkezései bizonyítékaival (kód: DrabikUzsoracivilizacioBibliahamisitasi).

Melléklet 5./ Mitől pusztult ki 600.000 magyar 1980 óta? (2003. 11. 31., kód: Mitolfel.!k4).)

Ha Sólyom László 15 napon belül nem indítja meg a Dr. Láng István és bûntársai elleni büntetõ bírósági eljárást a magyar termõterületeket és a nem kóser étkezésû magyarokat (zsidókat is) kálisóval mérgezést államfõként azonnal betiltva, leállítva, Õt ezúton az országunkat elfoglalási közismert izraeli elnöki terv megvalósításában tudatosan bûnsegédkezõ hazaárulónak minõsítem.

Verõce, 2010. 01. 31.

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértõ

Tudományos Rendõrség PJT, 2621 Verõce, Lugosi u. 71.

Tel./fax: 06-1-250-6064, email: tejfalussy.andras@gmail.com

(Közérdekű kárelhárító ügyvitel a Ptk. 484-487. §. szerint)