Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 28., csütörtök

4.480 - Magyarok Szövetsége > 2010. január 28.

Magyarok Szövetsége > 2010. január 28.

A Magyarok Szövetségének elöljárósága tisztelettel meghívja a Magyarok Szövetségének minden tagját, a támogató civil szervezeteket, valamint a Szövetség alapelveivel egyetértő és együttműködni szándékozó embereket 2010. február 7-én 10 órára, az éves országos munkaértekezletére, a kunszentmiklósi sportcsarnokba.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyarok-szoevetsege-orszagos-munkaertekezlet

A Financial Times internetes oldala szerint jóllehet egész Európában javult a piaci hangulat, a befektetői csoportok azonban kiemelten foglalkoznak az elkövetkező magyar választásokkal. A politikai elemzők szerint minden bizonnyal a Fidesz kerül hatalomra, de sajnálattal állapítják meg, hogy a párt "bizonytalan jelzéseket ad" arról, hogy milyen módon akarja kezelni a költségvetési konszolidációt, és azt állítja, hogy a Bajnai kormány „pénzügyi trükkjei" következtében az el nem számolt tételek az idén 7 százalékra is duzzaszthatják a hiányt - áll a cikkben.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/az-imf-uezen-koevetkezo-kormanynak-%E2%80%93-bajnai-programot-kell-folytatni

Móra Ferenc írása 1929-ből „…A magyarságnak éppen az a baja, hogy nem politikus nemzet, és még ma se értette meg, hogy minden polgár élete a politikán fordul meg. Nem azon, hogy milyen szorgalmasan túrja a földet, és hogyan tudja gyűjteni a vagyont, hanem azon, hogy milyen politikával kormányozzák az országot, s hogy meg tudja-e ez a politika őrzeni az ő összecsorgott verejtékét.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/mora-ferenc-irasa-1929-bol

 

Valahol Európában 2004 december 5. Svédország. Itt érte a megrázó valóság Jánost, aki a szégyenletes népszavazás utáni eredményt jogosan nem tudta elfogadni. Úgy gondolta, valamit tenni kell, mert az nem lehet, hogy az emberek ilyen közönnyel vélekedjenek nemzet testvérükről, a határon kívül élőkről.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/valahol-europaban

Lakossági fórum Barcson

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lakossagi-forum-barcson

Magyarok Szövetsége Kunszentmiklósi Közössége szeretettel vár mindenkit a 2010. február 13-án, szombaton a Kunszentmiklósi Református Kollégiumban tartandó Magyarok Báljára.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyarok-balja-kunszentmikloson