Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 28., csütörtök

4.475 - Jäger Lajos: Így hetven felé, hangsúlyozottan mondom: nem adjuk fel a cél előtt, mi magunkfajták a harcot, amit Hazák újraépítésért elkezdtünk!

Von: Lajos Jager
Gesendet: szerda, 2010. január 27. 19:18
An: Kutasi József
Betreff: Bóna Mária Ilona: Azt hiszem be fogom fejezni a levelezést, mert nem szeretnék belehalni a hiábavaló küzdelembe!

 

Kedves Bóna Márta Ilona!

 

Nem tudom, hogy Ön milyen korosztályhoz tartozik. Ilyent nem illik kérdezni, de én mégis megteszem.

 

Azért teszem, mert, így hetven közelében, ahol én vagyok, azt mondják, már kifelé megy az ember.

 

Jóska barátom igazolhatja, hogy minél közelebb vagyunk a választásokhoz, annál "ádázabbul ütöm, vágom ezt a megvetendő, szánalmas, pojáca bandát és támogató körét. Leveleimre - Jóskának is küldök másolatokat - melyeket itthoni levelező partnereimnek is megküldök, és válaszolnak, mérni tudom a reakciókat. Sok emberrel igyekszem beszélgetni. Vannak közöttük olyanok is, akik még egy éve azt mondták "úgy sem tudunk változtatni, nem érdekel a politika". Ilyeneknek igyekeztem elmagyarázni, hogy miért érdemes. Láss csodát! napjainkban is találkoztam ezek közül néhánnyal, illetve másodkézből értesültem, hogy már nekik is elegük van ebből a bandából és már a hajlandóság meg van a leszavazásukra!!!! 

 

Így hetven felé is azt mondom nem adom fel, amíg ez a mocsok banda el nem tűnik, mindenkinek írom és mondom, hogy vegyük el tőlük a képviselői mentelmi jogukat és számoltassuk el őket! A Magyar Nemzet megmentésére, ez a Nép utolsó esélye, ha ez nem mozdítja meg a Közembereket is, akiktől már mindent elvettek, akkor nem volt értelme a hosszú évek munkájának. Minden jobb akaratú ember - és egyre többen vagyunk - hangoztatja és készül arra, hogy takarítson a Magyar Parlamentben és csak a Nemzet iránt elkövezett képviselőket engedjük be. 

 

Nem vagyok idealista, de hiszem, mert hinnünk kell, hogy a változások bekövetkeznek a következő parlamenti választások után, és érezni fogom pozitív következményeit. A gyermekeimért az unokámért, meg a Hazámért teszem amit teszek!

De, ha tovább gondolkodunk, nem szabad a civil szervezeteknek kivonulni az ellenőrző közéletből, mert ez biztosítja a Nemzet fejlődését. 

 

Így hetven felé, hangsúlyozottan mondom: nem adjuk fel a cél előtt, mi magunkfajták a harcot, amit Hazák újraépítésért elkezdtünk!

 

Üdvözlettel, Jäger Lajos, alias a Vadász, tízmilliomodik Magyar nyugdíjas!