Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 27., szerda

4.448 - Kossuth Rádió híre volt, hogy Baj nai azt közölte, hogy több hitelt nem hívnak le az IMF-től. Pont..........

Von: Kovács Endre
Gesendet: vasárnap, 2010. január 24. 13:22
An: antal@jozsef-kutasi.de; .
Betreff: Kossuth Rádió

 

Kossuth Rádió híre volt, hogy Baj nai azt közölte, hogy több hitelt nem hívnak le az IMF-től. Pont..........

 

ISMÉT VESZÉLYBEN A SZENT KORONA!

 

EGY ÖSSZEGBEN VÁLIK ESEDÉKESSÉ A HITELEK VISSZAFIZETÉSE AZ IMF-NEK!

''Eladta az áruló a Szent Koronát is! Eladta azt, ami sohasem volt az övé! - Mint ahogy elődei is ezt cselekedték az elmúlt húsz évben.

 

Eladták, ami sosem volt az övék, elkótyavetyélték, a Magyar Nemzet teljes ingó és ingatlan vagyonát! - Most már az utolsókon van a sor.

 

Egy, a neve elhallgatását kérő forrás, meg nem erősített információja szerint, - a múlt hétfőn, 2010. január 11.-én, Bajnai Gordon, Magyarország Miniszterelnöke, aláírt egy az IMF-el (Nemzetközi Valauta Alappal) kötött szerződést:

 

Miszerint, ha Magyarország nem fizetné tovább vissza a külföldi hiteleket, - akár azért mert egyszerűen fizetésképtelenné válna, - akár mert egy politikai változás révén "fizetési moratóriumot" jelentene be, - ebben az esetben, tehát a nem fizetés esetén: Egy összegben válik esedékessé az egész hiteltartozás visszafizetése!

Melynek a fedezete Magyarország megmaradt anyagi javai lennének:

   1. Úgymint a Nemzeti Bank vészhelyzetre tartogatott valuta tartaléka, (Mely a Szabad Riport értesülései szerint 17 milliárd euro!!!)

   2. Az itt ott még elfekvő arany készleteink, (melynek hollétéről mi nem tudunk, ám velünk ellentétben az IMF biztosan...)

   3. És végül, de nem utolsósorban, sőt talán a legfontosabb fedezet; a Magyar Szent Korona! Mely úgy látszik mindenképpen kell az uzsorásoknak!!

 

Tehát összegezve elmondhatjuk, ez a megállapodás arról szól; hogy ha egy politikai változást követően az ország, ilyen-olyan okból, de bejelenti a fizetésképtelenségét, - akkor az IMF követelni fogja a külföldi hiteltartozások visszafizetését, - egy összegben!Vagyis követelni fogja a Nemzeti Bank 17 milliárd euróját, az itt-ott még elfekvő aranykészletet, - melynek hollétét előlünk titkolják, - és követelni fogják a Szent Koronát!

 

Ám az is meglehet, hogy ezek megszerzésének nehézségeit megelőzendő: még a Bajnai kormány regnálása idején megpóbálják kivinni az országból ezt a bizonyos fedezetet. Vagyis: az összes megmaradt valuta tartalékot, az összes még megmaradt aranyat, és megpóbálják elvinni a Szent Koronát is!

 

Nos, ezt szerintünk nem kellene hagynia a Magyar Nemzetnek!

 

Végezetül pedig álljon itt szerkesztő társunk, Audie megjegyzése ezzel az üggyel kapcsolatban:

"Eladta az áruló a Szent Koronát is! Eladta azt, ami sohasem volt az övé! - Mint ahogy elődei is ezt cselekedték az elmúlt húsz évben. Eladták, ami sosem volt az övék, elkótyavetyélték, a Magyar Nemzet teljes ingó és ingatlan vagyonát! - Most már az utolsókon van a sor."

(Magyarok Szövetsége Sajtószolgálat)