Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 30., szombat

4.498 - Nádori Testület 2007-12-15. 20:19:28 > Nem haltak ki a Hunyadiak.- van remény az igazságra

Von: Czeglédi János
Gesendet: szombat, 2010. január 30. 13:54
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:  Nem haltak ki a Hunyadiak.- van remény az igazságra

 

Forrás: Nádori Testület 2007-12-15. 20:19:28

 

MAGYAROK! HONFITÁRSAINK!  Itthon és a nagyvilágban

 

Hazánk és a magyarság elleni támadás olyan méreteket öltött, amelyből szinte lehetetlen a kiút megtalálása. Egyetlen esélyünk maradt a régi dicsőségünk visszaállítására, ha a pártoskodást, a szándékosan gerjesztett széthúzást, a lényegről való figyelemelterelést abbahagyva egy cél - a magyarság megmentése céljából - összefogunk.

 

Ma a lehetséges kiutat abban látjuk, hogy egyetlen vezető - a történelmi alkotmányunk által jogfolytonosan ma is működő nádori tisztet visszaállítva egy vezető - mellett felsorakozva építjük fel ismét a Magyar Hazát.

 

A magyarság mai pártoskodó rendszerében egyetlen személyben látjuk megvalósulni e célt, mégpedig Vitéz Hunyadi László, Történelmi Vitézi Rend főkapitánya személyében, akit e történelmi név is kötelez, és aki ebben a súlyos helyzetben elfogadta a felkérést. A Nádori tisztség mellett megalakult a Nádori Testület, amely a Nádori Tanács szervezését megkezdte.

 

Amennyiben a történelmi alkotmány biztosította rend helyreáll, a Nádor, a Nádori Testület valamint a Nádori Tanács a magyarság előtt leteszi az esküt.

Ennek érdekében kérünk mindenkit, aki felajánlja tudását, bátorságát, magyarságát jelentkezzen az alábbi e-mail címen: amodul@amodul.axelero.net; vagy az 1364. Bp. Pf. 156-os és az 1453. Pf. 20-as postafiók címen, ahol a borítékra írják rá, hogy MV-Nádori Testület.

 

Ma, amikor a világbirodalmi törekvéseket irányítók elsődleges célpontja a Kárpát-medence és azon belül is a még megmaradt Magyar Hazánk tönkretétele és elfoglalása, kérünk mindenkit, hogy átérezve a helyzet súlyosságát, egy percet se halogatva jelentkezzen. Sorakozzunk fel egy emberként, az ezeréves alkotmányunk biztosította Nádor, és a nádori intézmények mellett. Állítsuk vissza a Magyarság régi dicsőségét.

Istennel a Hazáért!

 

A közelgő Karácsony, a Kisded megszületése alkalmából minden magyar honfitársunknak kegyelemteljes ünnepeket kívánunk, s szívünket töltse el a remény, hogy a Gyermek születése egyben a Magyarság újbóli felemelkedését is elhozza.