Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 27., szerda

4.441 - Bóna Mária Ilona: Azt hiszem be fogom fejezni a levelezést, mert nem szeretnék belehalni a hiábavaló küzdelembe!

Von: Bóna Mária Ilona
Gesendet: szerda, 2010. január 27. 11:04
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kedves Hazamentők!

Kedves Hazamentők!
Azt hiszem be fogom fejezni a levelezést, mert nem szeretnék belehalni a hiábavaló küzdelembe!
Mert teljességgel hiábaaló már látom.
Önök egy olyan nemzetért küzdenek ami már nincs és olyan emberekkel akarják föltámasztani, amelyik erre teljességgel alkalmatlan!
Ezért írom, amit, mert közvetíteni szeretnék a között a nép(réteg) között, amelyikkel végre meg kéne értetni saját jólfelfogandó érdekeit és el kell őket hódítani az ellenkező oldalról!
Ez a nép pont olyan állapotban van, mint azok a pszichológiai kísérleti alanyok, akiket bezártak egy helyiségbe, ahol hangos- és egyre hangosabb zenével bombáztak a hangszórókból. Minden egyes kísérleti alany azonnal kereste a menekülési lehetőséget. Minden áron ki akartak törni és szabadulni a rettentő zajtól.
Ezt ismételték folyamatosan, mígnem egy idő után már nem keresték a menekülési útvonalat, vagy ajtó- ablaknyílást, bármilyent, ahol el lehet hagyni a helyiséget, hanem beletörődön végigszenvedték minden alkalommal a rettenetes hangerővel rájuk zuhanó zajos zenebonát.
Sőt, amiért oly sokáig meg kellett tanulniuk az ehhez a rettenetes zajhoz való alkalmazkodást, már azt sem vették észre, amikor kinyitották a helyiség ajtaját!
Be kellett menni közéjük és kézenfogva, kérlelve kellett őket kivezetni onnan.
Nos, ha győzni akarunk, mi nemzetmentők, akkor így kell hozzáállnunk a Hazamentéshez, mert a Haza nem csak egy földterület a Kárpát-medencében, hanem a benne élők sokasága is!!!
Aki csak egy földterületért küzd, az nem győzhet, mint ahogy az eddigi ábra is bizonyítja. A benne élők kezét kell tudni egyenként megfogni és a rosszból való kivezető utat nekik megmutatni!!!
Isten áldja Hazánkat és a benne élőket!
Bóna Mária Ilona