Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 28., csütörtök

4.473 - Csonka Ernőné: Nagyon fájdalmas igazság az amit Bóna Mária Ilona asszony leírt.

Von: Csonka Ernőné
Gesendet: szerda, 2010. január 27. 19:35
An: Kutasi József
Betreff: Bóna Mária Ilona: Azt hiszem be fogom fejezni a levelezést, mert nem szeretnék belehalni a hiábavaló küzdelembe!

 

Tisztelt Kutasi Úr!

 

Nagyon fájdalmas igazság az amit Bóna Mária Ilona asszony leírt. De a küzdelem sohasem hiábavaló. Ha csak egy ember találja meg a menekülési útvonalat, akkor már nem volt hiábavaló, ha pedig 5 - 10 ember, vagy még több akkor már megérte az eddigi küzdelem!

 

Sajnos az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezeket a levelezéseket azok írják - olvassák, akik szeretnék "megmenteni" a Hazát. Tudni kell, hogy internettel pontosan az a réteg nem rendelkezik akiket valamilyen módon "kézen kellene fogni és kivezetni a bezárt szobából", gondolok itt elsősorban a nyugdíjasokra akik még mindig nosztalgiával gondolnak a "régi szép időkre" és még a saját kárukon sem tanultak. Egy egy zenés est, azután egy vacsora ahova  az időseket buszokkal szállítják, természetesen a költségeket nem ők  finanszírozzák, és máris rózsaszínben látják egy darabig az életet.

 

Elfelejtik, hogy a nyugdíjuk a létfenntartásukhoz sem volt elég, akkor már késő, akkor már túl vannak a szavazáson és ismét mindenki elfelejti őket négy évig. A másik réteg a falvakban élők, akik szintén elszegényedtek, és a rádión és televízión kívül nincs információjuk az ország állapotáról, azt pedig tudni kell, hogy ezek az információk korántsem a valódi állapotról szólnak. Ezek az emberek csak 4 évente vannak megszólítva, ám akkor minden párt rájuk zúdítja önreklámozó propogandá- ját, programját. Sajnos ez a népcsoport általában mindig az hiszi el amit legutoljára hallanak, olvasnak.

 

Amíg ez nem változik, addig valóban úgy tűnhet, hogy "hiábavaló a küzdelem". Nem szabad feladni és éppen most nem. Ezért kérem Önt, hogy folytassa tiszteletbeli munkáját, mert legalább azok akik rendelkeznek internettel, tudnak olyan dolgokról is tájékoztatást kapni, amihez esetleg másképp nem jutnának hozzá.

 

Ehhez kívánok Önnek hitet, kitartást és jó egészséget!

Tisztelettel: Csonka Ernőné