Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. július 20., szerda

10.134 - A bírák függetlensége nem kérdőjelezhető meg > 2011. július 20. 11:17 MTI - MNO - WA

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A bírák függetlensége nem kérdőjelezhető meg
2011. július 20. 11:17 MTI - MNO - WA

Visszautasítja az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT), hogy a kritika szabadságán túl, pusztán a bírói döntéssel való egyet nem értése miatt bárki is megkérdőjelezze a magyarországi bírák és bíróságok függetlenségét vagy törvényes működésüket.

Szűcs Péter, az OIT szóvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében utalt arra, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak a sajtóban megjelent, a bírósági döntéseket kifogásoló vagy azokat prejudikálni szándékozó közlések.

"Vissza kell utasítanunk az olyan véleményeket, következtetéseket, állításokat, amelyek minden alapot nélkülöző módon kérdőjelezik meg a döntésében befolyásolhatatlan bíró törvényes eljárását, legyen szó akár alkotmánybírósági beadványról, kényszerintézkedés elrendeléséről vagy annak megváltoztatásáról, vagy mint a napokban, egy több évtizedre visszanyúló ügy érdemi döntéséről, a Képíró-perben született elsőfokú ítéletről" - írta a szóvivő.

Szűcs Péter természetesnek nevezte, hogy az ítéletek társadalmi megítélése rendkívül változatos, és a kritika szabadsága nem korlátozható, ugyanakkor aláhúzta: ez nem jelentheti azt, hogy pusztán a bírói döntéssel való egyet nem értése miatt bárki is megkérdőjelezze a magyarországi bírák és bíróságok függetlenségét, törvényes működésüket.



KÖTELEZŐ MEGNÉZNI( 35 PERC) MINDENKINEK A FILMET, AKI MEGAKARJA ÉRTENI, HOGYAN FOSZTJÁK KI A MAGYAR NEMZETET IDEGEN CÉGEK MAGYARORSZÁGON, A SZOLGÁLTATÓKON KERESZTÜL IS.
MINDEN OLYAN EMBER, AKIT BECSAPTAK, KERESSE A TEMPO-T, A PJP-T, HISZ KÖTELESSÉGÜNK A JOGTALANSÁG MEGSZÜNTETÉSE, NE CSAK 1 CSALÁD ÁLLJON KI EGY EGÉSZ NEMZETÉÉRT .
MINDENKIRE NÉZVE KÖTELEZŐ MEGVÉDENI A MAGYAR NEMZETET.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002165971417

Tigáz vs Esküdtszék
http://worldtv.com/temponewstv