Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. július 21., csütörtök

10.146 - Belügyminisztérium: Újabb megállapodás a tűzoltók túlmunkadíjának kifizetéséről

Feladó: Belügyminisztérium
Dátum: 2011. július 8. 14:11
Tárgy: A BM heti hírleve
Címzett: jozsef@kutasi.eu






A Belügyminisztérium heti hírlevele2011-07-08

"Mementó egy tragédiának, mementó az emberi felelősségnek"

„Komoly nemzeti összefogás kellett ahhoz, hogy ma itt lehessünk” – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a devecseri rendőrőrs új épületének átadása alkalmából tartott ünnepségen.

Újabb megállapodás a tűzoltók túlmunkadíjának kifizetéséről
Komárom önkormányzata megelőlegezte és napokon belül kifizeti a tűzoltók elmaradt túlmunkadíját – ezt Kontrát Károly parlamenti államtitkár és Molnár Attila, a város polgármestere jelentette be sajtótájékoztatón.

A Belügyminisztérium intenzív munkával töltötte az elmúlt egy évet
Pintér Sándor három bizottság meghallgatásán számolt be az elmúlt egy év tapasztalatairól. A belügyminiszter a honvédelmi és rendészeti bizottság, az önkormányzati bizottság, valamint az emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság ülésén a Belügyminisztérium és háttérintézményeinek munkáját értékelte.

Együttműködés a jogszabályalkotás javítására

A jogszabályok minőségét és végrehajthatóságát szeretné javítani a Belügyminisztérium – mondta Felkai László közigazgatási államtitkár, miután stratégiai partneri megállapodást írt alá 14 társadalmi szervezettel.

Nem foglalkozást választottak, hanem hivatást

A hazánk megújításáért végzett munkában számítok önökre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén a frissen végzetteknek a Budai Várban szombaton.

Negyven éves a Rendőrtiszti Főiskola

Elődeink bölcsessége miatt vagyunk ma itt, hiszen az elmúlt negyven év igazolta: jó döntés volt a Rendőrtiszti Főiskola létrehozása – mondta el Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára azon az ünnepségen, ahol az intézmény negyvenéves fennállását ünnepelték.

Új rendőrőrsöt avattak a Balatonnál
Badacsonytomaj és Révfülöp települések közös rendőrőrsét adták át Badacsonytomajban. Az ünnepségen beszédet mondott Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára.