Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. július 25., hétfő

10.181 - Budaházy: "Nem a börtönt nehéz elviselni, hanem az igazságtalanságot"

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Budaházy: "Nem a börtönt nehéz elviselni, hanem az igazságtalanságot"
2011. 07. 25. hétfő. - 12:04 Kitartás.hu

Szabadság szekszárdi hazafiak!

Először is köszönöm az értünk való kiállást mind a magam, mind sorstársaim - elsősorban is Szász Endre - nevében. (Neki szegénynek csak azért kell börtönben lenni, mert hogy nézne ki, ha csak én lennék bent egyedül.) Köszönöm, hogy minden este kiálltok a mi szabadságunkért tüntetni. Úgy szeretnék nektek valami személyes dolgot mondani, de sajnos nincs semmi személyes kapcsolatom Szekszárddal, csak tudom, hogy egy jó kis borvidék az is, úgyhogy már csak emiatt is ígérem, hogy ezt a hiányosságomat pótolom, amint újra lehetőségem lesz szabadon mozogni.

Nem a börtönt nehéz elviselni, hanem az igazságtalanságot. Azt, hogy engem fenyegetnek ítélettel és tartanak lakat alatt, miközben az országot az elmúlt 20 év alatt teljesen tönkretevők, eladósítók, kiárusítók sora szabadon élhet és dőzsölhet ma is, és báránybőrbe bújt farkasok ülhetnek tort. Engem terroristáznak a szemkilövetők, az igazi terroristák, akikkel szemben ellenállást hirdettem, és azok is, akiknek valójában az ellenállás élére kellett volna állniuk, de ehelyett gyáván elfutottak és a húsos fazék mellől kiabáltak csak.

És úgy tűnik, valójában alig változott valami. A változások "gyökerességére" mi sem jellemző jobban, minthogy a budapesti Szabadság téren továbbra is ott áll a megszálló szovjet rablók diadaloszlopa, míg a 66 éve galádul lerombolt Nagy Magyarország emlékműveink helyett kaptunk oda egy Ronald Reagan szobrot (meg Semjén Zsolt ennek gründolásáért egy "szabadság" érdemrendet). Félő, hogy Szász Endre börtönből írt sorainak lesz igaza, és úgy lesz 2011 az "újrakezdés éve", hogy ugyanaz (vagy majdnem ugyanaz) kezdődik újra, amiből 2006-ban már elegünk lett. Ezzel együtt soha nem adhatjuk fel a harcot nemzetünkért és a hitet a szebb jövőben.

Végül praktikus dolgokról. Az értünk való tüntetések, kiállások tényét elhallgatja a média, így azt a hamis képet keltve, hogy senkit nem érdekel, hogy Budaházyék börtönben vannak, sőt, sokan magát ezt a tényt sem tudják, és nem értesülnek róla, hogy milyen visszaélésszerű eljárás folyt és folyik ellenünk. Ezért olyan demonstrációk szervezésére volna szükség, amik vagy létszámuk, vagy feltűnőségük, ötletességük, meghökkentőségük miatt kikerülhetetlenek a média számára. Bátorságra, találékonyságra van szükség, ha segíteni akartok, ebbe az irányba is gondolkozzatok!

Isten áldása legyen cselekedeteiteken!

Budaházy György
(Szent Korona Rádió)