Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 23., hétfő

11.813 - Benis Miklós Mihály: A Szabadságharc Folytatódik II.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Szabadságharc Folytatódik II. 

Van, ami annyira természetes, hogy nem beszélünk róla, és ahogy nem beszélünk róla, lassan-lassan meg is feledkezünk róla, majd egyszer csak, rácsodálkozunk. 
Van, ami természetes, szerves, szakrális, a Teremtőtől való. 
A Magyarok Szövetsége Közjogi Szabadságharcot hirdetett, mára valós külső fenyegetés késztet bennünket kiállni szabadságunkért, nemzetünk szuverenitásáért. 
Fojtogató valóság, hogy a globális liberális pénzhatalom, nem elég liberális ahhoz, hogy elfogadja, mi mások vagyunk, s már nem csak az Andrássy úti melegfelvonulást tolja a képünkbe, önmagunkból akar kiforgatni. A média eszközeit használva, elbutítja a népeket és elhitetik velük, hogy a diktatúra ellenpólusa a demokrácia. Bebizonyosodott, a mai "művelt" nyugat demokráciája a globális liberális pénzhatalom diktatúrája, amit a média segítségével tart fenn. 
A Magyarok Szövetsége Közjogi Szabadságharcot hirdetett, a jogfolytonosság helyreállításáért. A jogfolytonosság helyreállítását Történeti Alkotmányunkkal, a Szakrális Renddel, a Teremtővel. A Teremtőtől való Szakrális Rend az, ami felette áll diktatúrának és demokráciának, a liberális hazugság áradatnak. 
A Szakrális Rend megvalósítását kinek-kinek belül, önmagában kell kezdenie, majd azt, a szeretet révén kisugározni, kiárasztani, felhagyva a liberális hazugság befogadásával. 
Szabadságharcunkat akár Keresztények vagyunk, akár a Magyar Ősvallást hirdetjük, az Élő Egy Istenbe, az Égi Élő Igazságba vetett hittel vihetjük sikerre. 

2012-01-20 
        Benis Miklós Mihály 
        Magyarok Szövetsége 
        Alapító Tag