Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 26., csütörtök

11.837 - Télvégi gyarmattalanítás - köszönetnyilvánítás


Télvégi gyarmattalanítás - köszönetnyilvánítás 


Tisztelt hölgyeim és uraim! 

Köszönöm, hogy tegnap öltönyt vettek, inget és a legszebb nyakkendőjüket. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Az önök kormányszeretete megértette az összefogás fő mondanivalóját, azt hogy az önök küldetése "Csak annyi, hogy jöttök és vonultok!". 

Külön öröm számomra, hogy határozott állampolgári igény van arra, hogy Schmitt Pálért külön felvonulást kellene szervezni, hogy ő is érezze az emberek szeretetét. A szakrális jelentőségű békemenetnek másik fontos üzenete, - és ezt úgy mondom önöknek tisztelt hölgyeim és uraim, hogy közben bevallom, hogy ritkán hatódom meg, de most sikerült,- hogy ország, világnak üzenjük, hogy a kormány nincs egyedül, és üzenjük Európának, hogy soha nem leszünk gyarmat. Ez az üzenet egy gyorsnaszád kokisallervetőjének pontosságával fogja Európának és azt IMF-nek tudtára adni, hogy túl vagyunk már a Nagy indiánkönyvön is meg a Tenkes kapitányán is. 

Éppen ezért a jövő heti kormányülésen arról fog dönteni a kormány, hogy az új Magyarországon az emberek új elnevezésű településeken lakjanak, mely elnevezések aztán híven tükrözik a nemzeti összefogást és egységet. A következő településeket éri a megtiszteltetés, hogy új nevet kapjanak: Névtelen, Balassamiérte, Fehérőértünk, Füzesszéles, Kaposbencsik, Rábastefka. 

Külön öröm számomra, hogy a történelmi Magyarországról is jöttek testvéreink, ezért számukra is készítettünk névváltoztatási javaslatokat, melyeket ezentúl használhatnak. Erdélyi testvéreinknek a Csigérbusz és a Feketebayer, felvidéki testvéreinknek pedig Kőhídpataky és a Kisegymillió elnevezéseket ajánljuk. 

Végezetül tisztelt hölgyeim és uraim, azzal az üzenettel köszönöm meg részvételüket, hogy: dekolonizáció plusz fideszhatalom egyenlő NER!