Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 26., csütörtök

11.832 - Magyarország Kormánya > 2012. január 26. 16:22

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. január 26. 16:22
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-01-26
A vatikáni diplomácia vezetőjével tárgyalt Semjén Zsolt

Dominique Mamberti érsek, a Vatikán külügyminisztere ma hivatalában fogadta a szentszéki látogatáson tartózkodó Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest.

Közép-Európa nemzeteinek össze kell fogniuk

Mindaz az irigység, féltékenység, gyanakvás, amelyik az európai baloldal részéről Közép-Európa "új" demokráciáival szemben él, most Magyarországra összpontosul - fogalmazott Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Heti Válasz eheti számában.

Az amerikai nagykövet hivatalos levélben erősítette meg a támogatást

Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete Hende Csaba honvédelmi miniszternek küldött személyes hangú levelében erősítette meg azt a korábbi sajtóhírt, amely szerint az amerikai kongresszus jóváhagyta a Pentagon 13.3 millió amerikai dollár értékű támogatását hazánk számára.

A nap képe

Nemzeti és Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Karának vezetése jelenlétében, a Kari Tanács ülésén, ünnepélyes keretek között adta át a kari zászlót az egyetem rektora, Prof. Dr. Patyi András Dr. Cserny Ákos dékánnak. A zászlón a kar új emblémája jelenik meg, annak régi jelmondatával: „Pro publico bono”