Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 26., csütörtök

11.834 - Apostoli Magyar Királyság: Az adó minden formája megszűnik!

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Kormányzói Közlöny: Az adó minden formája megszűnik 
Kelt: Kecskeméten az Úr - Öregisten - újvilágunk 2.-éve januárjának 23. napján 

VII. számú Kormányzói rendelet, átfogó intézkedések, a gazdaság működése bürokráciamentesen az Apostoli Magyar Királyságban: 

Az adó minden formája megszűnik, az illeték is (nincs ÁFA, SZJA, TÁNYA, VÁNYA, EVA stb.). Nincs rá szükség, mivel hazánk a világ egyik leggazdagabb országa. Az Apostoli Magyar Királyság 20.000 Milliárd Szentkorona (Stk) elektronikus, fedezettel kibocsájtott fizetőeszközzel rendelkezik. 


A fentiekből következik, hogy a jövőben a számlák kiállítása csak az üzletfelek egymásközti elszámolását szolgálja, illetve a nemzetgazdaság szinkronjának folyamatos fenntartásához szolgáltat adatokat. A jövőben nem kell kibocsátani papír alapú számlákat, szállítóleveleket, stb. Az áruk mozgatása és nyomon követése elektronikusan vonalkódos rendszerrel történik. A cégek, magánszemélyek és bankok egymás közti forgalma átutalással és bankkártyával bonyolítható. A bankkártya szolgál útlevélként, személyigazolványként, jogosítványként és egészségügyi kártyaként is. 

Az Apostoli Magyar Királyság Tervhivatala elkészíti a hosszú távú gazdasági tervét és megvalósíthatósági tanulmányát tudósai bevonásával (Link) egyeztetve a szomszédos testvér országainkkal, mivel a Kárpát-medence gazdasága nem választható szét, és együtt olyan nagy termelési egység, hogy nem csak Európára van kihatással. A szomszédaink részére gazdaságuk beindításához és a magyar gazdasággal történő összekapcsolódáshoz véglegesen átadott pénzeszközöket tudunk biztosítani 100 Mrd Stk-s nagyságrendekben. 

Nem csak a magyar mezőgazdaság, élelmiszer és feldolgozóipar, hanem a nehéz és a könnyűipar, gyógyszer és vegyipar is méltán volt világhírű. Felépíthetjük a világ legmodernebb államát, mert most nekünk szinte semmink sincs, ezért mindent újat fogunk építeni, és miután miénk lesz a legújabb, ezáltal miénk lesz a legmodernebb is. A magyar földet újra magyarok művelik, a magyar föld újra magyarnak terem, a magyar víz újra a magyart élteti, a traktort, a kombájnt, a mozdonyt, a repülőt és az űrhajót újra magunknak gyártjuk, és a felesleget eladjuk jó-szomszédainknak. 

Az adók megszűnése és a szinte korlátlan mennyiségű állami forrás megléte, melyhez kamatmentesen jut a vállalkozó, nagymértékben fokozza a vállalkozási kedvet, ami teljes foglalkoztatáshoz fog vezetni. A magasabb bérrel foglalkoztatott állampolgárok többet fogyasztanak, és köztudott, hogy a fogyasztás beindítja a gazdaságot. 

Borbély József 
Kormányzó 
sk 

Eredeti levél: 
AMK2012/kozlony/VII. Kormányzói Közlöny.pdf