Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 23., hétfő

11.823 - Orbán: vissza a valóságba

www.nemzetihirhalo.hu *************

Orbán: vissza a valóságba 

Kedves barátom, Józsi Mánuel Bárrozo! 

Először is szeretnék leszögezni két dolgot: 

1: Nem gondoltuk komolyan. 

2: Még mindig kell a pénz! 

Legyél már kedves ezeken az alapvetéseken keresztül szemlélni az eseményeket, hogy egyem azt a csepp szívedet! A Hazafias Népfront felvonulása kétségtelenül jól esett, de mégis aggaszt. Lehet, hogy az a gyarmatozós szöveg erős volt, de légy belátó: a szervezők még abban a korban szocializálódtak, mikor Stumpf Pityu elvtárs volt és nem alkotmánybíró, és Pozsgay Jimmy se új alkotmányt írt a jövőnek, hanem Kádár Népfrontját elnökölte keményen. Különben meg, ha ennek a Bayernek meg a Bencsiknek azt mondom, máig harcoló szovjet alakulatok vannak odakint Jutaspusztán, akkor másnap Ruszkik haza! című vezércikkben hadat üzennek Putyinnak. 

Ezért kérlek hidd el, mi szeretünk titeket. Főleg a pénzeteket, de nem lehet minden tökéletes egy tökéletlen világban. Kérlek lásd meg bennünk a jót is, nézd csak meg a mi dajcstomink is hogy kiállt mellettetek: 

"Tegnap annyi jóakaratú ember állt ki önmaga, a családja, a szerettei, a hazája, Magyarország és Európa mellett" 

Érted már? Mi tulajdonképpen az Európát szétfikázó transzparensekkel kiálltunk mellettetek.Mi ilyenek vagyunk drága Mánuel, utálva szeretünk. Mármint utálunk titeket de pénzt kapni ennek ellenére szeretünk tőletek. Ne, kérlek ne gyere azzal, hogy ez cigány mentalitás, mert csak a romák szerint jár a segíjke alanyi jogon, de mikor a kötelezettségeikért szólunk akkor rasszizmust kiáltanak nyomban. A magyar lélek ettől sokkal bonyolultabb. Mint mondtam mi szeretünk utálni, és imádjuk, ha egyszerű jelszavak mentén gyűlölhetjük azokat, akik feltételeket szabnak nekünk. A rohattIMF meg könnyen és jól skandálható. Persze elmagyarázhatnánk, hogy ez is csak egy pénzintézet, ami pont úgy működik, mint az OTP, de minek? Még a végén túl sokan értenék, hogy amiket kértek az pont olyan, mint a Csányibank jövedelemigazolás kérelme lapos tévé vásárlás esetén. Ahol ha kevés a kereset, akkor kérnek egy kezest - mert a hitelt csak viszont szeretnék látni - amivel nem avatkoznak bele a családi szuverenitásba, hisz dönthetsz úgyis, kell a francnak a hülye lapos tévé. 

Mi is dönthetnénk úgy, hogy nem kell a francos védőháló, de a helyzet az Józsikám, hogy nagyon is kell! 

Éppen ezért vállaljuk immár szó nélkül, hogy a visszafizetésre garanciát jelentő kezességet megoldjuk a módosított törvényeink és esetleg az 500 milliárdos veszteséget termelő adórendszerünk átírásának formájában. Remélem megérted, hogy ezt azért mégsem mondom az arcukba, mert a gyurcsányi méretű elkúrást és azonos nagyságú hitelt látva még elzavarnak a francba. Valamivel kényelmesebb, ha titeket utálnak és nem engem, így is úgy járok kelek, mintha a térgyeimbe kötözött volna a felcsúti citerazenekar. Legalább azoknak maradjon a látszat, akik ezt az egészet még elhiszik annyira, hogy szerintük értem utcán tüntetni érdemes. 

Gondolom nem igényel ez további magyarázatot, tisztán látod mekkora terhet cipelek én itthon. 
Holnapra írjátok össze légyszi a vitás pontokat, leterítünk egy kockás abroszt, viszek egy kis hazait kolbászból meg pálinkából, és ott helyben zsírpecsétes ujjlenyomatunkkal hitelesítve meg is köthetjük a magállapodást. Addig se töprengj, Magyarország szeret, és én sem vagyok akkora pernahajder, amekkorának a tükör mutat. 

Csókpuszi, Viktor 
varanus.blog