Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 27., péntek

11.844 - Siklósi András: Számoljunk el! (Véresen komoly gúnyirat) Az EU vezetőségének

www.nemzetihirhalo.hu ************

Kedves Barátaim és Harcostársaim! 

Idei első körlevelemet szokás szerint a teljes címlistámra küldöm. Mivel farsang van, ilyenkor megengedett egy kissé könnyedebb, gúnyosabb hangvétel is. Két hosszú versem s a "Számoljunk el!" c. pamfletem többé-kevésbé ebbe a sorba illik. Ezeket követi két komoly tanulmányom, melyek már a szomorú valóságot tükrözik, de egyben útmutatásul is szolgálnak. (Az Orbánékról szóló írást a közben lezajlott áhítatos "békAmenet" dacára is fenntartom, sőt annál inkább.) Remélem, mindenki talál köztük nézeteinek, vérmérsékletének megfelelő olvasnivalót. Kérem, hogy belátásotok szerint terjesszétek, sokszorosítsátok, közöljétek (pl. a nyomtatott sajtóban, honlapokon, blogokon) munkáimat, hogy sokakhoz eljussanak. 

Elképesztő az az őrjöngés, amit a hazai és külföldi zsidók rendeznek ellenünk; s a "vezetőink" közt senki sincs, aki megvédene bennünket, vagy legalább kiállna értünk. Orbán csak itthon "bátor", a saját (?) népe ellen, odakint a fülét-farkát behúzza. A tisztán látó, tisztességes kevesek pedig alig tehetnek valamit, annyira ki vannak szorítva minden lehetőségből. Nem csoda, hogy zömmel elvesztik a kedvüket, ennyi kudarc és szörnyűség láttán. Már csak a legjobbak és legelszántabbak küzdenek, akiknek a haza és a nemzet ügye a legelső. Erre a kitartásra biztatlak én is benneteket, mert ez a gonosz világrendszer hamarosan összedől, s akkor minden bölcsességre, teremtő erőre nagy szükségünk lesz. Bízom benne, hogy minél többen túléljük a közelgő apokaliptikus katasztrófát, aztán fölépíthetjük az új Magyarországot, ahol végre a mi fajtánk kerül helyzetbe, miután leszámoltunk a sehonnai bitangokkal. 

A Magyarok Istene óvjon meg bennünket! 
Honfitársi szeretettel Siklósi András 

Siklósi András 

Számoljunk el! 
(Véresen komoly gúnyirat) 
Az EU vezetőségének 

Egyáltalán nem tisztelt, vízfejű Európai Unió! 

     Sokáig birkatürelemmel vártam arra, hogy a rengeteg szörnyűség mellett, ami eddig az EU-ból zúdult ránk, végre valami kedvezőbb intézkedés is születik a javunkra. Reméltem, hogy önök is átérzik, nem lehet korlátlanul fosztogatni és gyarmatosítani Európa népeit; miközben egy szűk ragadozó réteg mohó féktelenséggel tömi a zsebeit a sarcként beszedett közvagyonból, s a mi verejtékünk gyümölcseit fölhabzsolva hízik kövérre. Önök lassan mindent elvesznek tőlünk, ám semmit se nyújtanak érte. Nem jól van ez így! 
     Szeretném megkérdezni, vajon mit csinálnak önök, végső soron mivel töltik a drága idejüket? Azt látjuk, hogy folyton tanácskoznak, ülésezgetnek, adminisztrálnak, s úgy tesznek, mintha éjt nappá varázsolva, keményen dolgoznának. De minket az érdekel, hogy mit tudnak felmutatni (akár a legparányibb pozitívumot is!) a mi érdekünkben. Szerintem semmit. Nem helyes ez így!