Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 5., péntek

16.813 - Kovács Endre: A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM 2013. április. 5.-ei KOMMUNIKÁCIÓJA


Feladó: Kovács Endre
Dátum: 2013. április 5. 19:19
Tárgy: Fwd: Ingyenes nyelvvizsgát!
Címzett:  Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>,

A  JOBBIK  MAGYARORSZÁGÉRT  MOZGALOM 2013. április. 5.-ei  KOMMUNIKÁCIÓJA  !!  Kovács  Endre  ::


Fiatalok! Mindenki hozza magával a nagyszüleit!
A Jobbik a fiatalok körében mára a legnépszerűbb párttá vált. Ez tény. Örvendetes tény. Viszont ahogy haladunk az idősebbek felé, úgy csökken a párt támogatottsága, ami a legidősebbek körében már nagyon alacsonnyá válik. De miért? 

Ingyenes nyelvvizsgát!
A Jobbik azt kezdeményezi, hogy az állam vállalja át mindenki számára az első középfokú állami nyelvvizsga vizsgadíját, ezzel is elősegítve a magyar emberek idegennyelvtudásának bővülését.


Demográfiai katasztrófa fenyeget
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy a népszámlálási adatok ismeretében tegyen meg mindent a "magyarság pusztulásának megállítása érdekében." Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke az Echo TV Napi aktuális című műsorában beszélt a drámai demográfiai adatokról.

Sok kicsi sokra megy
Ne feledkezzen el adója 1%-ról!
Újra aktívak a Kubatov-listák

Ismét a hírhedt és törvénytelen Kubatov-listát használja a Fidesz, amikor az úgynevezett rezsicsökkentést felhasználva próbálja visszaszerezni szavazótáborát. Számos helyről megerősített információink szerint a kormánypárt aktivistái térképpel és névsorral keresik fel egykori szavazóikat, akiknek a személyes adatai főként a korábbi választásokról – például ajánlószelvényekről – maradhattak meg a Fidesznél törvénytelenül. A nagyhéten, nagycsütörtökön is aktív fideszesek célzottan keresték föl korábbi választóikat, hogy „elbeszélgessenek” velük a rezsicsökkentésről, s frissítsék az adatbázist.


 
És miattuk ki kér bocsánatot?
Megannyi holokauszt-megemlékezés, kiállítás-megnyitó, múzeumavató és Horn Gyula bocsánatkérése után aláírásgyűjtés kezdődött az interneten, aminek célja, hogy a magyar kormány, a kormányfő kérjen bocsánatot a II. világháború idején elkövetett bűnökért a hazai zsidóságtól és magától Izraeltől is.

Koldusmaffia Budapesten
A Romániából érkezett cigány koldusoknak a VIII. kerületben szállást is biztosítanak. A tarthatatlan állapotok miatt felháborodott lakókat a szállásadó tulajdonos fenyegeti.

Kidobott százmilliárdok? - feljelentést tesz a Jobbik
Valós értékének többszöröséért vásárolja vissza a kormány az E.ON hazai érdekeltségeit, a Jobbik ezért feljelentést tesz - mondta sajtótájékoztatóján Volner János.