Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 28., vasárnap

16.905 - Irén Ircsy Laczi: Jobbik Budapesti Nemzeti Majális 2013


Feladó: Irén Ircsy Laczi
Dátum: 2013. április 27. 6:20
Tárgy: Jobbik Budapesti Nemzeti Majális ✔
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Egy politikusnak el kell döntenie, hogy az igazságért, az eszméiért küzd vagy a hatalomért
Vona Gáborral, a Jobbik elnökével készített interjút az egyik legolvasottabb lengyel konzervatív hetilap, az Uwazam Rze, amely leginkább a jobbközép Jog és Igazságosság (PiS) párthoz áll közel.
 
Idén is mindenkit várunk a Jobbik Budapesti Nemzeti Majálisára!

Négy ingyenes koncerttel, sokféle, egész napos, szintén ingyenes gyermek programokkal és színvonalas előadásokkal várjuk az érdeklődőket idén is Jobbik nemzeti majálisára, az óbudai Hajógyári szigetre május 1-jén.  Fellép többek között a Kárpátia, a Lord, az Ismerős Arcok és a Romantikus Erőszak is.

Reggel 9 órától a rendezvényre kilátogató első 100 érdeklődőt tojásrántottás reggelire látjuk vendégül, amelyet a jelenlévő jobbikos országgyűlési képviselőkkel közösen lesz lehetőségük elfogyasztani egy kötetlen beszélgetés keretében.


Izraeli katonákat vetettek be a 2006-os rendőrterror során?
A Jobbik rendkívüli sajtótájékoztatón reagált az eseményekre. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője elmondta: a Jobbik a kiszivárgott levelezés miatt nemzetbiztonsági vizsgálatot kezdeményez, mert több dolgot is tisztázni szeretnének az ügy kapcsán.

Sok kicsi sokra megy
Ne feledkezzen el adója 1%-ról!
Pofon a turáni eszmének és a keleti nyitásnak
Az Országgyűlés lesöpörte az asztalról a turáni rokonsággal kapcsolatos jobbikos határozati javaslatot. Mit jelenthet ez a jövőben a keleti kapcsolatok elmélyítése szempontjából?

Kérdése vagy észrevétele van? Írjon nekünk!
Észrevételeit, kérdéseit a jobbik@jobbik.hu email címen várjuk!
Kiket pénzelnek az állami cégek?
A Jobbik elküldte azokat a felszólításokat a pártoknak és a különböző politikai tevékenységet folytató szervezeteknek, melyben arra kérik őket: hozzák nyilvánosságra, hogy szert tettek-e támogatásokra állami tulajdonú szervezetektől - mondta el sajtótájékoztatóján Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A dohánykoncesszió jelzi, a Fidesz sem különb az MSZP-nél
Matolcsy György még 2012-ben úgy nyilatkozott, hogy a dohánykoncesszióval a munkanélkülieken, illetve a csökkentett munkaképességűeken fognak segíteni. Ehhez képest...

Devizaügyi kerekasztalt hív össze a Jobbik
A legszélesebb közéleti összefogásra van szükség, ugyanis úgy érezzük, hogy szűk körök döntései alapján haladunk, ami mögött nem látni konkrét koncepciót – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke.