Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 19., péntek

16.857 - MAREVOSZ: programok a közeljövőben!

Feladó: kettőezerhat Marevosz <marevosz2006@gmail.com>
Dátum: 2013. április 18. 23:12
Tárgy: programok a közeljövőben!
Címzett: Kutasi József Antal

A HAZA NEM ELADÓ mindent Kásler Árpád áprillis 21.ei gyűllekezőjéről

A jogfolytonosság helyreállítását!
Anyagi és erkölcsi elszámoltatást!
Mert a HAZA nem eladó!
Nemzeti összefogás a Magyar Történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállításáért 2013 áprillis 21.-én a Budapest Hősök tere!

A jogfolytonosság helyreállítását!
Anyagi és erkölcsi elszámoltatást!
Mert a HAZA nem eladó!

2013.04. 18.:MAREVOSZ gyülekező 11 órától a Műcsarnok előtti részen! Kanalas Andrásék a szépművészeti múzeum előtt gyülekeznek! A Koppány otthonvédő csoport a Képviselői irodaház elől vonul autókkal a Hősök terére.
04.15: Fetzer János magánajavaslat: Magyar NÉP válj végre NEMZETTÉ – Add vissza Magadnak HITEDET!

Vigyünk település táblát is, segítsünk egymásnak az odautazásban.

04.15 "Április 21-én egész napos rendezvény lesz a Hősök terén, 11 órai kezdéssel, majd éjszakai virrasztással, mécsesekkel tisztelgünk a nemzet hősei előtt akik eddig számunkra megvédték az országot, és virrasztunk azokért akik a halálba menekültek a kifosztásuk elől, majd reggel 8:00 órakor vonulunk a parlamenthez és egy delegáció átadja a nemzet akaratát tartalmazó okmányt a házelnöknek.
Emberek, ahhoz hogy nemzeti akaratról beszélhessünk nagy létszámra van szükség. A nemzet akarata ellen hatalom nem cselekedhet. Aki úgy gondolja, hogy az Ő jelenléte nem oszt és nem szoroz az nagyot téved. Garantálom, hogy semmilyen oszlatás és egyéb atrocitás nem történik. A kilakoltatásokat, az ország és az emberek kifosztását csak együttes erővel, ott és akkor tudjuk megállítani. Önökön múlik, hogy megvédik-e saját életüket, vagyonukat, hajlékaikat, gyermekeiknek jövőjét. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nagyon csekély erőfeszítést kell cselekednünk, hogy jóra forduljon minden. Részletek: http://kaslerarpad.hu/?p=3338

 04.14.: Telekocsikkal gyülekező Székesfehérvárott a Miss Tee Teabolt (Ady Endre u. 32.) előtti parkolóban vasárnap reggel 9 órától. Indulás 9.30-kor! Jelentkezni lehet levélben a fejerszovetseg@gmail.com címen vagy telefonon: +36302038648

Fejér Szövetség Sajtószolgálat