Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 21., vasárnap

16.870 - A Haza nem eladó!! Ma 2013. április 21.-én 11-től találkozzunk a Hősök terén!


A Haza nem eladó!! Ma április 21.-én 11-től találkozzunk a Hősök terén! 
Egésznapos program virrasztás! 

Kedves Barátaim! 

A mai rendezvény nem csak a bedőlt hitelesekről szól hanem mindannyiunkról. 
Mindannyiunkról, mert az 
- INFLÁCIÓ 
- AZ ÁLLÁS NÉLKÜLISÉG 
- AZ ALACSON BÉREK 
- A MAGAS ADÓK 
- A FÉLRE TÁJÉKOZTATÓ MÉDIA 
- AZ EGYÉSZSÉGÜGYBEN ZAJLÓ TÖBB HÓNAPOS VÁRÓLISTÁK 
- A MINDENKIT ÉRINTŐ FIKTÍV ÁLLAMADÓSSÁG 
MIND A MAGÁN BANKRENSZER ÉS MAFIA KÖRÜK MŰVE ÉS BŰNE. 
A TÁRSADALOMNAK ÚJRA KELL SZERVEZŐDNIE ÉS A TV HELYETT EGYMÁS FELÉ KELL FORDULNUNK ÉS MEGBESZÉLNI AZ ÁTALAKULÁS MENETÉT. 
MIVEL A VALÓDI HATALOM NEM A "magyar" KORMÁNY KEZÉBEN VAN, EZÉRT CSAK MAGUNKRA ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNKRE SZÁMÍTHATUNK. 
A SZERVES TÁRSADALOMBAN MUNKÁVAL FEDEZETT KÖZPÉNZ RENDSZER VAN! 
AZ HOGY EZT ELÉRJÜK BÖJTRE VAN SZÜKSÉG. 
KI FOGJUK BÖJTÖLNI AZ IDEGEN MEGSZÁLLÓINKAT, ÚGY HOGY NEM FOGYASZTUNK, CSAK A LEGSZÜKSÉGESEBBEKET. 
EZT VÁLLALHATJUK ÖNKÉNT, DE RÁNK IS KÉNYSZERÍTHETI A TEREMTŐ. 
TE DÖNTESZ, HOGY EMELT FEJJEL VÁLLALOD, VAGY RABSZOLGAGÉNT MEGALÁZKODSZ!! 
TALÁLKOZUNK A HŐSÖK TERÉN. 

ÁLDÁS. 
Matyasovszki Gábor 
Kőbányai Élő Közösség 

ÁPR. 21./Vasárnap 11:00 Hősök tere, gyülekező!! GYERTEK EL, MINDENKIT VÁRUNK!!! 

Kásler Árpád-bejelentés 

Idő 
Ez most számomra a legbecsesebb érték. 
Nagy az elvárás felém, nagy a feladat és nagy a tét. Sokan, sokfélét gondolnak rólam. Van aki szerint egy jelenség vagyok, amit nem szabad elszalasztani, mások szerint cionista ügynök vagyok, vannak akik úgy gondolják, hogy megfejtették a titkok titkát a filmünk borítóján, miszerint ott sátáni jelképek vannak elrejtve. 
Nem csodálkozok és nem ítélkezek azon, hogy mindenki hozzátesz valamit az ügyhöz, saját gondolatvilágából. Ez nem magyar sajátosság, ez emberi tulajdonság. Azt jelenti, hogy mindenkinek megmozgattuk a fantáziáját. Végre történik valami! Mert az ami itt volt, az a mérhetetlen kifosztása az országnak és az embereknek már elviselhetetlen bűzt árasztott. 
Vannak akik gyaláznak, gyalázkodnak és ok nélkül vádaskodnak. Sokan ezek közül nem rosszindulatból teszik, hanem azért mert képtelenek elhinni, hogy egyszerű és tisztességes emberek kiállnak az igazságért. Ezekkel az emberekkel elhitették, hogy csak a gonosz győzedelmeskedhet és a hatalmaskodók engedélye, hozzájárulása nélkül nincs lélegzetvétel sem. Sokan erősnek hiszik magukat, fegyveres ellenállásokról, nagy harci tettekről álmodoznak és blogolnak évek óta az internetes fórumokon, de a való világban még egy szalmaszálat sem tettek a nemzet ügyéért. Csak remélni tudom, hogy egyszer ezek a nagy "harcosok" ráébrednek saját álomviláguk értelmetlenségére. Az igazi hősök a kisemberek, nagyon sokkal találkozok minden nap az országjárásom alkalmával. Családanyák és családapák, fiatalok és idősek, lelket melengető egyszerűséggel és őszinteséggel állnak ki a nemzet érdekéért. Na ez az IGAZI ERŐ, ezzel a hatalmaskodók nem tudnak mit kezdeni. 
Békésen, atrocitás nélkül fogunk történelmet írni. 

Bejelentés: 
Április 21-én egész napos rendezvény lesz a Hősök terén, 11 órai kezdéssel, majd éjszakai virrasztással, mécsesekkel tisztelgünk a nemzet hősei előtt akik eddig számunkra megvédték az országot, és virrasztunk azokért akik a halálba menekültek a kifosztásuk elől, majd reggel 8:00 órakor vonulunk a parlamenthez és egy delegáció átadja a nemzet akaratát tartalmazó okmányt a házelnöknek. 
Én járom az országot minden nap, ami embert próbáló feladat. Csak remélni tudom, hogy elég sokan felfogják mindennek a fontosságát és vállalják azt a csekély erőfeszítést, hogy kitartsanak egy éjszakát, hogy elég nagy számban vonulhassunk a parlament elé. Az éjszakai virrasztás függ a létszámtól és időjárástól, ha havazni fog, akkor csak a rendezők maradnak. 
Emberek, ahhoz hogy nemzeti akaratról beszélhessünk nagy létszámra van szükség. A nemzet akarata ellen hatalom nem cselekedhet. Aki úgy gondolja, hogy az Ő jelenléte nem oszt és nem szoroz az nagyot téved. Garantálom, hogy semmilyen oszlatás és egyéb atrocitás nem történik. A kilakoltatásokat, az ország és az emberek kifosztását csak együttes erővel, ott és akkor tudjuk megállítani. Önökön múlik, hogy megvédik-e saját életüket, vagyonukat, hajlékaikat, gyermekeiknek jövőjét. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nagyon csekély erőfeszítést kell cselekednünk, hogy jóra forduljon minden. 
Én eddig is minden tőlem telhetőt megtettem, ahogy azt ezután is meg fogom tenni az emberek és a nemzet érdekében. Egyetlen dolgot nem tudok megtenni, azt hogy Önök helyett ott legyek! A siker, csak Önökön múlik, senki máson, sem kormányon, sem háttérhatalmon, csak Önökön, hogy elég sokan ott lesznek-e. 
Az elmúlt napokban, találkoztam Önökkel, Gyálon, Szentesen, Szegeden, Egerben, Debrecenben, Komáromban, Tatabányán és Nyíregyházán, most indulok Tiszaföldvárra. A viszont látásra. 

Kásler Árpád 
www.civilkontroll.com 
http://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979