Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 26., péntek

16.886 - 2013. április 27., szombat 15 óra: Dr. Bene Gábor és Dr. Font Erzsébet előadása a Szent László-MTA-n

Feladó: Vera Volentics
Dátum: 2013. április 26. 18:01
Tárgy: Szombat 15 óra: Dr. Bene Gábor és Dr. Font Erzsébet előadása a Szent László-MTA-n
Címzett: Kutasi József Antal


Szombaton, április 27-én, 15 órától folytatódik a magyar nemzet új meghatározásának kidolgozásához elvezető dolgozatok sorozata  a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Dr. Bene Gábor előadásával,  A nemzet fogalma az MSZ eddigi határozatainak fényében címmel, majd Dr. Font Erzsébet A tanyák múltja és jövője című előadásával, mely eredetileg a „Nem én kiáltok, a föld dübörög” ― a földről, vízről, élelemről szóló konferencia konferencia keretében hangzott el.

27. szombat

15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében

A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I.  rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaA nemzet fogalma az MSZ eddigi határozatainak fényében címmel Dr. Bene Gábor jogász, az MSZ küldötte tartja befejező előadását, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész  17-19 óra között A „Nem én kiáltok, a föld dübörög” ― a földről, vízről, élelemről szóló konferencia tükrében – A tanyák múltja és jövője címmel Dr. Font Erzsébet vidékfejlesztő, építészmérnök előadása, majd beszélgetés hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

Az iWowwe cég új videokonferencia-termet léptetett működésbe. A belépés jelszó nélkül történik, ide kattintva. (Kérjük, hogy a nevüket ékezet nélkül írják be!)

 MVSZ Sajtószolgálat

7859/130425

 

 

 

 

 

 






--