Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. április 28., vasárnap

16.902 - Szigeti Rózsa: VÉGRE! -LEGALÁBB BETEGRE RÖHÖGHETJÜK MAGUNKAT!!! :) :) :)


Feladó: Rózsa Szigeti <szigetirozsa@gmail.com>
Dátum: 2013. április 27. 10:00
Tárgy: VÉGRE! -LEGALÁBB BETEGRE RÖHÖGHETJÜK MAGUNKAT!!! :) :) :)
Címzett: Kutasi József Antal


ZSOLTIKA CIKKE SZIKRÁZIK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ BAYER ZSOLT! EZ A CIKK EGY AJÁNDÉK! - NAGYON JÓL ESIK EZEKBEN , - AZ AMÚGY - SZOMORÚ IDŐKBEN!
          Jó szórakozást kívánva küldöm, szeretettel :Rózsa

- 2013. április 25., csütörtök
Álláspont

Kábszerrel, …
bármivel, médiafelülettel, akár kupiba elvinni.”
Laborc Sándor, Gyurcsány és Szilvásy minden titkainak tudója szól így Portik Tamás egyszerű, kétkezi olajszőkítőhöz és gyilkoshoz azon a találkozón, amely Laborc főnökének,
Szilvásynak utasítására
jött létre kettejük között. Gyurcsánynak nyilván fogalma sem volt az egészről.
Gyurcsánynak soha nincsen fogalma semmiről.
Arról sem volt fogalma, miből írta egykori sógora a szakdolgozatát – „hááát, ha jól emlékszem testnevelés szakra járt, valami olyasmiből”, nyilatkozta zavartan a Hír tévének először, majd amikor kiderültek a furcsa egybeesések, ellentmondást nem tűrő hangon így szólt: „Hát ott volt a polcon a sógorom szakdolgozata, nyilván láttam, és bolond lettem volna nem felhasználni.”

Na, hát pontosan ugyanígy áll Gyurcsány a Laborc–Portik-találkozók ténye előtt is. És különben sem ér rá. Mostanában ugyanis megint „szokott bérmálkozni”, és ebből adódóan muszáj neki nyílt leveleket irogatni Erdő Péterhez pedofíliaügyben. (Nyilván azért, mert egyik szokásos bérmálkozása közben összefutott egy ministráns fiúval…)

Az a lényeg, hogy Gyurcsány most nem ér rá.

Nem ér rá kommentálni azt a tényt, hogy

a KGB-s Laborc, az ő egykori főkéme, az ő egykori titokminiszterének utasítására kétszer is találkozik a hazai alvilág egyik legveszélyesebb alakjával.

Nem ér rá kommentálni a tényt, hogy ezen a találkozón egyebek mellett szó esik az akkori ellenzéki politikusok lejáratásáról (kábszerrel, médiafelülettel vagy kupiba vinni), szó esik arról, hogy vannak megfelelő bírák, ügyészek s egyebek, szó esik arról, hogy

Portik hordja a pénzt a baloldalnak, s ezért cserébe nyugalmat élvez,

s szó esik arról, hogy bezzeg a „fideszes” Pintér őt mindig zaklatja, és el akarja kapni. Szó esik mindenről, ami miatt ezeket az alakokat nem lehet elviselni, tolerálni, nem lehet velük egy légtérben tartózkodni. Szó esik a magyar baloldal teljes és tökéletes ocsmányságáról, a V. Lajos -
Ó, tudjuk ám, ki az az alak! – által összehozott találkozókon feltárul az a pöcegödör, ahonnét ezek mind előmásztak. (A háttérben Gyárfás Tamás orgonál…)

És most nem értik az egészet. Mindenki érti, egy közepesen imbecil gyerek elolvassa, ő is érteni fogja. Ugyanis nincsen rajta mit nem érteni.

De a magyar baloldal és az ő sajtója természetesen nem érti.

Nem érti például Vadai Ágnes.

Őszerinte és pártja szerint az egész zagyvaság, és felszólítják a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra a játékgépek betiltásáról készült kormányzati anyagokat. Ó, persze. Ahogy végigolvastam a Portik–Laborc-találkozó hanganyagát, nekem is mindjárt az jutott eszembe, mennyire nyilvánosságra kell hozni a játékgépbetiltás anyagait. Azt, meg Orbán Viktor miniszterelnök óvodai előmenetelének mindeddig titkosan kezelt dokumentumait. Csak a tisztánlátás végett, természetesen.

Amúgy az a tény, hogy Vadai Ágnes koponyájában agy helyett egy szelet szalonna van, és így Vadai Ágnes fejében a maga kristálytiszta egyszerűségében valósul meg a disznólét nirvánája, ne tévesszen meg senkit.

Ez az idióta nyilatkozat ugyanis az értelmezési keretek felállításáról szól. És pontosan azért szól erről, mert enélkül mindenki úgy értelmezné a gazemberek találkozóját, ahogy egyedül értelmezni lehet: gazemberek találkozójaként. Igen ám, de az értelmezési keretek döntőek az ilyen nehéz pillanatokban, s ezt tanítják a többi között a KGB-n is. Ki kell találni az értelmezési kereteket, terelni és hárítani kell, bármi áron, így mentve a menthetőt.

És most beleálltak ám a melóba, kötésig.

Vadai és a DK tehát nem érti, szerintük zagyvaság, és különben is, hol vannak a játékgépakták.

A Népszabadság elsőre olyan hosszú írást közöl az ügyről, hogy a kutya se olvassa el, csak akinek muszáj, és szintúgy terel, ferdít, hazudik, összevissza beszél és összevissza kever mindent, nehogy az első benyomás maradjon meg a fejekben.

A csúcsot ismét a Népszava dönti meg

– ha Leninnek és Sztálinnak lett volna egy ilyen lapja, tovább húzták volna, az biztos… A Népszava például olyan értelmezési keretet állít fel, amely szerint a Pintérre panaszkodó

Portik szavaiból azt a következtetést kell levonni, hogy a rendőrséget ellenzékből is Pintér irányítja.

Nos, ha egyáltalán lehetséges rangsort felállítani a gazemberek között, akkor Laborcék után azonnal a Népszava stábja következik.

A Párbeszéd Magyarországért nevezetű Bajnai-appendix fel van dúlva, és vizsgálatot sürget.

Mi a rossebért nem kérdezik meg főnöküket, a Bajnait. Ugyanis most
hiába hazudják, hogy Bajnai elküldte Laborcot, nem küldte el. Laborc lemondott, önként és dalolva, ment fincsi nyugdíjba, menekült, mint minden patkány a süllyedő hajóról, Bajnai meg lapogatta hátul, veregette elöl, és elismerte érdemeit, persze…

A legaranyosabb pedig Mesterházy Attila, aki nem érti, és aki meg van döbbenve.

Ó, Attila, arany fiatal barátom. Olyan nagyon azért ne legyél ám megdöbbenve.

Ugyanis ezek ti vagytok. Mindannyian.

Te ott ültél-álltál, abban a kormányban, ott legelésztél Gyurcsány, Szilvásy, Laborc meg a többi lába nyomában. Úgyhogy most ne döbbenj meg, amikor rátok dől az egész fosláda. Ti vagytok abban is. Kívül, belül. Úgyhogy gyorsan találj ki te is egy értelmezési keretet, nehogy a Vadai elvigye a pálmát.

Persze mindegy.

A Vadai is ti vagytok.

Szigeti Rózsa
e-mail címem megváltozott
kérem leveleit ide küldje:
szigetirozsa@gmail.com