Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 10., szerda

19.328 - Kecskemét, 2014.09.10. > Borbély József > A 2014. szeptember 21.-re a Tabánba meghirdetett köztéri (utcai) rendezvényt,...

Fontos mai hír!!!! Osszátok!!
József Borbély
Közlemény

A 2014. szeptember 21.-re a Tabánba meghirdetett köztéri (utcai) rendezvényt, az úgynevezett „Nemzetgyűlés"-t Orbán Viktor szervezteti hálózati személyekkel ugyan úgy, mint a 2006-os zavargásokat (Wikileaks). A tervezett rendezvényen provokációra készülnek a hatóságok, tulajdonképpeni főpróbája az október 23.-ra tervezett zavargásoknak.

A rendezvénytől és a szervezőktől is teljes mértékben elhatárolódunk. Megkérünk mindenkit, hogy ne menjenek ki a rendezvényre, mert azon nem csak az életük vagy a testi épségük kerül veszélybe, hanem az idáig az emberek érdekében is végzett jogérvényesítő tevékenységünk eredményei is, mivel egy esetleges zavargások esetén bevezethetővé válik a rendkívüli állapot, és akkor a jogérvényesítési lehetőségeink lekorlátozódnak.

A regnáló hatalmat csak és kizárólag jogi úton lehet eltávolítani, pontosabban a Kormányzó kérésére beavatkozó nemzetközi elitegységek is csak megfelelő jogalap esetén léphetnek fel a jelenlegi rezsimmel szemben.

Kelt: Kecskemét, 2014.09.10.
Borbély József
Fénykép: Fontos mai hír!!!! Osszátok!!  József Borbély  Közlemény  A 2014. szeptember 21.-re a Tabánba meghirdetett köztéri (utcai) rendezvényt, az úgynevezett „Nemzetgyűlés

ERRE A CÍMRE:<jozsef@kutasi.eu> KÉREM AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL oldalára!