Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 26., péntek

19.422 - Orosházi Ferenc‎: Folyamatos Online Nemzetgyűlés

Johnny Gary-LeeOrosházi Ferenc és Tollas József válaszolt egy ehhez fűzött hozzászólásra.

Kedves Johnny Garry-Lee!

Idézlek: "...és mi már 2011-ben szerveztünk tüntetéseket, és azokon mi mondtuk ki először a Magyarország nevű állam közjogi érvénytelenségét."

Ezen tüntetések nyilván csakis a nagyszerűség, a hibátlanság és a jogi felsőbbrendűség nevében szerveződhettek, hiszen "TI" szerveztétek, vagyis tévedés kizárva. A nagy és kisbetűk viszonylatában sem lehetett tévedés, miként a "közjogi érvénytelenség" és a "semmis" kifejezések sem keveredtek össze. Valószínűleg a tüntetések elnevezéseiben sem lehetett kivetni valót találni.

Vélhetően a fentiek okán mindegyik összejövetel elérte célját - hogy is lehetett másként - és valójában egy nagyszerű világban élünk. Vagy nem? Hát az meg hogy lehet? Pedig ti szervezkedtetek....

Talán mégiscsak kezdjük az elején Tibi, hogy valóban értsük egymást, és ne parttalan vita legyen. Engedd meg, hogy kérdezzek Tőled, hogy a roppant egyszerű gondolkodásommal meg is értselek Téged. Csak röviden és tömören szépen sorjában.

Tehát:

Magyarázd el kérlek, hogy te szerinted miért másodosztályú állampolgár az, aki a "44"-et a szájára meri venni.


  • Kutasi József Antal Olvastam a bejegyzéseket! Jóska

  • Orosházi Ferenc Kedves Johnny Gary-Lee! Semmiféle gúny nem származik tőlem irányodba. Tévedhetetlenséged teljes tudatában nyilatkozol, csak a cselekedeteid eredményessége nem tükröződik bennük. Csupán erre kívántam felhívni a figyelmedet.

    Ha meglátásaidat, szerényebb
    ...Bővebben

  • Johnny Gary-Lee És még egy kérdés:
    Ha a magyar állam joga 1920 és 1944. okt között lehetővé tette, hogy a Nemzetgyűlés KEZDEMÉNYEZZE a történelmi alkotmányhoz való ALKOTMÁNYOS visszatérést (de NEM TETTE) a magyar állam joga viszont 1989. okt 23 után lehetővé TESZI, ho
    ...Bővebben