Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 26., péntek

19.423 - Erdő (Grünwald) Péter bíboros azon sopánkodik, hogy már nem népszerű a vallás. "Ma már nem divat vallásosnak lenni."




Erdő Péter: "Ma már nem divat vallásosnak lenni." 

Erdő (Grünwald) Péter bíboros azon sopánkodik, hogy már nem népszerű a vallás. "Ma már nem divat vallásosnak lenni." 

Mint tudjuk a magyarországi keresztény egyházakat is mind zsidók irányítják. De ez nem is csoda, hiszen a judeo-kereszténység mindig is az ő érdekeiket szolgálta. Nem véletlen, hogy ezt a számunkra, magyarok számára teljesen idegen vallást a magyarságra kényszerítették ezer évvel ezelőtt. Mára a pápa is nyíltan kiáll a zsidóság mellett és legutóbb izraelben még a cionista Herzl Tivadar sírját is megkönnyezte. A Háttérhatalom egyik bástyája a judeo-keresztény vallás, amely segít az embereket beterelni a cionista világuralom karámjába. Félre értés ne essék, itt szögezzük le, hogy a magát nemzeti radikálisnak mondó Jobbik is kő kemény keresztényi alapokon áll... Nem is csoda, hogy egyre másra buknak ki soraiból a zsidók és kezdeti radikalizmusát már réges-régen hátra hagyva asszisztál a Parlamentben az országromboló Zsidesz nemzetpusztításához. 


A papság körében közismert, hogy a Lékai bíborost követo Paskai László, majd az o utódja, Erdo Péter is zsidó származásúak. Várszegi Asztrikról nem is beszélve, aki az egykori Fotex-vezér és MTK-tulajdonos Várszegi Gábor nagybátyja, és nyíltan hirdetett liberális véleményeket. Míg Lékainál anyai ágon, addig az Erdo család apai ágon hordozza a héber vérvonalat, sot utóbbiaknál a kis Péter gyermekkorában héberül beszélgetett a családon belül! Milyen szép gyermekkor...Amit jelenleg a katolikus egyház vezetosége folytat, a sunyi lapítás, az alattomos hallgatás a híveket és az egész országot lassan ellehetetleníto jobbliberális diktatúra közepette. Miközben legmagasabb szinten, az egyházi és vallási vezetok között zárt ajtók mögötti kézfogások történnek, az sajnos kimeríti a kollaboráció fogalmát. Pontosan ahogyan a szocialista korszakban, az egyház ugyanúgy igazodik, és asszisztál az ország tönkretételéhez, a nemzet lezüllesztéséhez, elaljasításához! 


Magyar Hunor 

Az Európai Unióban hivatalosan nem nagy divat a vallás, különösen nem annak a keresztény változata - mondta Erdő Péter bíboros, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában vasárnap reggel. 
Az esztergom-budapesti érsek a műsorban elmondta, van ugyan körülbelül évente egyszer, általában az unió tisztségviselői által kiválasztott vallási vezetőkkel valamilyen találkozó, ezt azonban nem követi "komoly együttmunkálkodás". 
Erdő Péter kitért arra is, az Apostoli Szentszék sokáig harcolt azért, hogy a keresztény örökséget, vagy a zsidó-keresztény örökséget, vagy a görög-római és zsidó-keresztény örökséget megemlítse legalább az európai alkotmány, de ezt "makacsul" mindig visszautasították. 
(Facebook
Kapcsolódó: 
   Ferenc pápa: "Elismerni a zsidó gyökereket" 
   Vona bízik benne, hogy javulni fog a Jobbik és a zsidóság kapcsolata 
   Szerb fiatalok üveghamutartóval küldtek intenzívre egy parádézni érkező német homokost