Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 6., szerda

20.781 - Mága Zoltán hegedűművész: Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden embertársamnak!

Karácsony szent este van. Ma mindannyian a Megváltó születését, eljövetelét várjuk. Családtagjainkkal, barátainkkal ünnepi díszbe öltöztetjük testünket és lelkünket, hogy így várjuk a Megváltó születését. A várakozás a meghitt pillanatra alkalmat kell, hogy adjon arra is, kicsit megállva a karácsonyi gyertya fénye előtt szeretettel és bizalommal gondoljunk egymásra, felebarátainkra. Az ünnepi asztalunknál, a karácsonyfa és csillagszórók fénye előtt gondoljunk azokra is, akiknek asztalára még a legszentebb ünnep alkalmából is csak szerény étkek jutnak, akik nélkülözni kényszerülnek. Gondoljunk azokra a szeretteinkre is, akik már nem lehetnek velünk, és azokra is gondoljunk, akik egyedül, magányosan élnek, és azokra a kisgyermekekre és felnőttekre, akik családjuktól távol, vagy kórházban fekve kénytelenek tölteni az ünnepeket.
Minden barátomnak, tisztelőmnek, rajongómnak azzal a reménnyel küldöm karácsonyi üdvözletem, hogy fenyőfánk gyertyafénye hozzon világosságot a minket körülvevő sötétségbe, és a remény fénye csillanjon meg azoknak is, akik most még bizonytalannak, kiáltástalannak látják jövőjüket. Krisztus urunk megérkezése minden évben új reménnyel tölt el bennünket, ezért szeretettel és bizalommal gondoljunk egymásra. Kívánom, hogy a mai szent este reménysége és hangulata kísérjen mindannyiunkat, úgy, mint a betlehemi csillag a három királyokat.
A mai szent este hangulatát, izgalmát és várakozással teli pillanatait szeretném a Csendes Éj című karácsonyi dallal megosztani Önökkel, hiszen mi itt a Facebook közösségi portálon, a több, mint 230 ezer fős rajongótáborommal egy nagy családot alkotunk. Megköszönve az egész évben kapott mérhetetlen szeretetüket és tiszteletüket, minden ismerősömnek testvéri szeretettel kívánok családommal együtt békés, meghitt estét, szép és reménnyel teli Karácsonyt!
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden embertársamnak!
Mága Zoltán

Mága Zoltán hegedűművész fényképe.