Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 6., szerda

20.782 - ​A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2016 Január 6) New York Times Akció: Brüsszel vs. Budapest


Feladó: Liptakbela via Hungarian-Lobby 
Dátum: 2016. január 6. 13:06
Tárgy: (Hungarian-Lobby,313) A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2016 Január 6)
Címzett: 


​​
A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA

(2016 Január 6) 

New York Times Akció:

Brüsszel vs. Budapest  


Az eredményes Colleen Bell akció után, most megint eredményesek voltunk: Szépen köszönöm a sok levelet amit Lobbink résztvevői a New York Timesnak küldtek. Ennek köszönhető, hogy a lap ma lehozta alábbi levelemet és igy több millió olvasó most megtudja a Brüssel-Budepest feszültség valódi okait. Különösen köszönöm a Magyar Lobbi fiatal résztvevőinek intenziv részvételét, azt hogy az HL akcvió-felhívás nem egyike  az Interneten nyüzsgő és senkit nem érdeklő körleveleknek. Remélem, hogy 2016-ban az idősebb korosztályok is követik ezeknek a lelkes egyetemistáknak példáját!

 

Tehát mi is a mostani akciónk célja? Célunk az, hogy kihasználjuk a levelem által felkeltett érdeklődést, mely alkalmat ad, hogy a New York Times részletesebben is ismertesse, hogy a magyarság, illetve a Visegrádi 4-ek, milyen európai jövőt is kívánnak? Ebben a jövő-képben fontos helyet kell kapjon az, hogy az EU független nemzetek federációja, olyan federáció, mely tiszteletben tartja a tagállamok identitását, önérdekeit, tradícióitkultúráját és egyben olyan federáció, mely helyre billenti Európa hatalmi egyensúlyát és a brüsszeli bürokratákat idővel behelyettesíti, direkt szavazással megválasztott valódi vezetőkkel, illetve hogy belefoglalja az alkotmányába a nemzeti kisebbségek jogainak védelmét.

 

Akciónk célja tehát, hogy legjobbjaink által megfogalmazott Op Ed cikken  keresztül megértse a nyugati közvélemény, hogy milyen Európát akarunk. Ennek eléréséhez Ön azzal járulhat hozzá, hogy tájékoztatja akciónkról legjobb íróinkat, történészeinket és megkéri őket, hogy írjanak.

 

Boldog Újévet kívánva

Lipták Béla