Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 7., csütörtök

20.795 - Pethő István: ​Olvastam Morvai Krisztinához írt levelet. Mivel Krisztina is kérte, hogy ki-ki szóljon hozzá, hát véleményt írok.


Feladó: István Pethő
Dátum: 2016. január 7. 10:17
Tárgy: Re: 20.791 - 2./3 - Morvai Krisztina: Értéktelenek-e a magyar emberek?
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>


​​
Olvastam Morvai Krisztinához írt levelet. Mivel Krisztina is kérte, hogy ki-ki szóljon hozzá, hát véleményt írok.

Üzenem ennek a "magát kis értékűnek" vélt MAGYARNAK, és azoknak is, akik ugyan így éreznek, hogy a hiba a FEJEKBEN VAN! Mégpedig azokban a fejekben, akiket mi ültettünk a bársonyszékbe!

Javaslom neki is, és mindenkinek, akinek gondja van ezekkel a "nem oda illő fejekkel", hogy REGISZTRÁLJANAK be az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG, SZENT KORONA BANKJÁHOZ!
Borbély József elkezdte "lefaragni" a nem oda való fejeket, de egyedül nem győzi!

Minden beregisztráló egy- egy segítség!

Ne azt hallják meg Borbély Józsefről, hogy a kormány, -ezek a nem oda illő fejek- mit mondatnak a médiával, hogy nem ép elméjű, hanem azt, hogy a népért dolgozik.

A bíróságot bérelték föl, hogy mondja ki Borbély Józsefre, hogy "elmeháborodott"! Mégis, mikor ez ügyön, hogy GONDNOKSÁG ALÁ VESZIK, volt tárgyalása, KIBESZÉLTE A BÍRÓKAT, akik úgy meghátráltak, hogy nem mertek dönteni! Elfogyott a szavuk! Új szavakat gyűjteni elnapolták a tárgyalást február 10.-ére! 

Mivel nyílt tárgyalás volt kiírva, sokan összejöttünk, hogy tanúi legyünk a "korrupció megdöntésének. Erre kihívták a rendőri karhatalmat, hogy védjék meg a korrupt bírókat! Egyben zárttá tették a tárgyalást, ami több óra hosszan tartott. Végül az "összepusmogó" bírók, mivel elfogyott a normális érvük Borbély József ellen, döntés nélkül elnapolták a tárgyalást!

Így elmondhatjuk, hogy a BORBÉLY JÓZSEF szavaival a NÉP győzött! Ehhez a győztes NÉPHÖZ csatlakozzon mindenki, akinek nem tetszenek a bársonyszékben pöffeszkedő, korrupt, országot kifosztó fejek!

Ha kérdés van az alábbi elérhetőségeken elérhető vagyok:

SKYPE: petho432
Tel: 06 48 30126
​​

A VERSEK ITT TALÁLHATÓK: http://kutasi-versek.blogspot.de/