Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 7., csütörtök

20.797 - ​Kovács Gyöngyi: ​ Nem értem, miért kell folyamatosan csak a negatív eseményeket, és a negatív érzéseket keltő eseményeket "nyomatni"..


Feladó: Gyöngyi Kovács
Dátum: 2016. január 7. 9:46
Tárgy: Re: 20.791 - 2./3 - Morvai Krisztina: Értéktelenek-e a magyar emberek?
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>


​​

Nem értem, miért kell folyamatosan csak a negatív eseményeket, és a negatív érzéseket keltő eseményeket "nyomatni"...

Az én környezetemben rengeteg embert ismerek, akik bár szegényes, vagy épp átlagos anyagi körülmények között élnek, mégis büszkék, hogy magyarok,hogy itt élnek. Nem mentek külföldre, hogy ott meggazdagodjanak, vagy épp jobb anyagiak közé kerüljenek, hanem itt élnek, itt nyújtanak minőségi munkát a hazájukért, a magyar társadalomért. Azért, hogy örömet okozzanak embertársaiknak, itt Magyarországon, egyben hazájukat, az itteni életminőséget javítva, fejlesztve élnek hétköznapjaikban is, nemcsak munkájuk által... Képesek életörömet sugározni, szeretik embertársaikat, készséggel szolgálják ki őket, ha a szolgáltatóiparban dolgoznak, segítenek, ha, vhol probléma van ismeretségi, vagy lakókörzetükben...

Szóval, nem értem, miért nem lehet ezeket bemutatni, miért kell folyamatosan negatív dolgokkal fokozni pl. már egy depressziós ember ember életérzését...Miért nem lehet a kormány által megtett pozitív intézkedéseket bemutatni...Mi esetleg, itt Magyarországon jobban látjuk, mint Önök külföldről...Bár ismerek több német embert is, aki pozitívan nyilatkozik Magyarországról, példaértékűnek tarja a változásokat, és ezt el is mondja a környezetének..

Mert sajnos, mint láttuk a német sajtó félrevezető!!!!!!!!!!!!!!!!! Példának említem, hogy 5 nappal később számoltak be a szilveszteri eseményekről!!!!!!!!!

Üdvözlettel,

​​
Kovács Gyöngyi