Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 19., szombat

116 - AZ ÉN MIATYÁNKOM, s ami még mögötte lehet...

Von: Dankó László [mailto:danko@krk-gyarfas.sulinet.hu]
Gesendet: Péntek, 2008. január 18. 23:18
An: Kutasi József
Betreff: AZ ÉN MIATYÁNKOM, s ami még mögötte lehet...

 

Köszi az eddigi munkátokat, régóta szeretnék írni, de most úgy érzem, csendben kell maradnom, rakom össze az "itthoni" történéseket. Egyébként a csönd, a hallgatás, pap nagy-nagybátyám szerint az ördögöt is legyőzi. De ezt hagyjuk. 

 

Ma egy jó barátomat nem engedték át a tompa/Szerbia, Vajdaság,Bácska/ határon, mert lejárt a vízumban feltüntetett itt tartózkodási ideje:15 napja. 15 nap, amiről senki sem szólt semmit, hogy a február 5-i érvényes vízum csak ennyi nap itt tartózkodásra jogosítja fel a páriát.!  Egyébként,már ez is haladás december 5-e óta! Ennyi időre lehetsz együtt a barátoddal, a szeretteiddel! Ha a Mi Atyánk 15 napban gondolkodott volna, gondolkodna, már rég nem lenn ez az embernek nevezett faj ezen az egyre durvuló, egyre gonoszabb lelkeket hordozó bolygóféleségen.

 

Kedves Kutasi,  Kedves Jóska,köszönet mindent Neked, Családodnak, s főleg Fidnak mindazért a fáradozásért, amit eddig ezért az akár mindössze 15 napért is, amit a magyarságért, a rendes emberekért tettetek, tesztek, s tenni fogtok. Nem vagyok elkeseredve, csak gondolkodom a dolgok felett.

 

Üdvözlettel Dankó László, egyik gyerek anyám kilence közül.