Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 18., péntek

104 - Talán egyszer majd a Magyarok döntenek sorsukról és nem egy idegen nép!

Gesendet: Mittwoch, 16. január 2008 20:51
An: Kutasi József
Betreff: Így egyenlőre Magyarországon változás nem is várható!
Wichtigkeit: Hoch

Kedves Józsi Bácsi!

Mivel én is csak továbbítom az E-mail-oka amit a világ minden részéről kapok Természetesen vannak olyan dolgok amivel én sem értek 100%-an egyet. De úgy vagyok vele ne csak negatívumot hanem pozitív dolgokat is  küldeni kell az embereknek. Ja, hogy vannak akik nem értenek vele egyet, hát igen Isten sem teremtett bennünket egyformának. Azért kíváncsi volnék pl. Dr. G. úr, hisz-e Istenben vagy ne talán a Magyar Nép feltámadásában. Mert ugyebár ami most Magyarországon folyik az a Magyar Nép kiirtassa és egy olyan nép akarja elfoglalni az országot akit mi magyarok mindig megvédtünk.

Nem vagyok én antiszemita csak valahol van egy határ. Nem tudom mit szólnának pl. Izraelbe ahhoz, hogy Budapest utcáin reklámoznák "induljunk az új hazánkba". Ja, hogy a Magyaroknak semmi kőzze Izraelhez? Miért van a zsidóknak kőzze a Mi hazánkhoz? Nincs, és ne is legyen!

Igen mindenki aki egy kicsit ért a politikához, tudja miről van szó legyen az ballos vagy jobbos. Lassan mindenki elvakulva nézi ill. hallgatja a rádiót és elhisz mindent amit ott mondanak! Ezt úgy hívják nép butítás! Ki van a háttérben? A múlti millárdosok, csak azokat nem tudják, hogy kik azok. Nem írom ezt most itt le mert azt hiszi rossz májú vagyok. Az a legszebb az egészben ha az ember ez ellen akar valamit tenni falba ütközik. Így ne szólj szám nem fáj fejem jelszóval, mint a strucc bedugjuk a fejünket a homokba.

Ja, hogy az Orbán Kormány írta alá Izraellel a zsidók betelepítését Magyarországra, ami azt jelenti, azonnal megkapják a magyar

Állampolgárságot. Ön szerint ezek kire fognak szavazni Ja, hogy a MVSZ- kezdeményezett kettős állampolgárságról szóló törvényt nem támogatta a Magyar Nép. Azok a rém hírek után amit az MSZP kampányolt, csodálkoztam volna. Az MSZP-röl  és az SZDSZ-ről ne is beszéljünk, mennyi nem magyar gondolkozású ember van jelen, az Anyaországban. Így egyenlőre változás nem is várható!

Na most óda értem egy kis kerülővel, miért is jó ha bátorítsuk a magyarságot, még ha egy kis fölényesség is van benne. Elgondolkodtató viszont, hogy ha Magyarország lélek számát vesszük alapul, mennyi Nobel díjasunk és feltalálok van. Talán ez ellen Dr. G. úrnak nincs kifogása mert ami igaz az igaz. Igen tudom én jól, hogy vannak emberek akiknek nem tetszik, hogy a Magyar Nép erősnek érzi magát. A nem töröd embereknek mindegy mert, azokat jobban lehet irányítani. Én tudom miről beszélek! 1978-ban jöttem ide Németországba. Akkor 19 éves voltam. Ja miért is, mert nem voltam hajlandó hajbókolni az elvtársaknak. Abban még most sem váltottam és nem hajbókolnák, mint azt sokan mások teszik Magyarországon. Ja, hogy Ők érdekből teszik - ehhez már nem tudok hozzá szólni.

Hajrá Magyarország ! Talán egyszer majd a Magyarok döntenek sorsukról és nem egy idegen nép!

Kedves Józsi bácsi, remélem nem untattam soraimmal.

Üdvözlettel