Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 28., hétfő

175 - Társadalombiztositási törvény! Koppány Zoltán úr véleménye.

Von: Zoltán Koppány [mailto:apor45@freemail.hu]
Gesendet: hétfő 2008.január 28. 13:41
An: Kutasi József

 

Kérem terjeszteni!

 

Kedves Bélám és Minden Kedves Jóérzésű Magyar!

 

Nem vagyok gazdasági szakember, de józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy az egészségbiztosításnak teljes egészében nemzeti kézben kell lennie! De még a rabló bankszféra helyett a pénzkezelést is csak szigorúan nemzeti pénzintézetnek szabadna végezni és e mellett csak a Hangyaszövetkezetek formájában szabadna vele gazdálkodni, természetesen szigorú nemzeti kontrollal és kizárólag messzemenően nemzeti elkötelezettségű tagsággal és vezetéssel! Kufárok kizárva! Ezeknek a gazembereknek nagyon fontos a több biztosítós rendszer sürgős kiépítése és aljas módon még a kiépítést, az ügynök sereget is velünk fizettetik meg, ráadásul sok szerencsétlen, szükségben szenvedő embert akarnak  cinkossá tenni, a gátlástalan, puhagerincekről nem is beszélve.

 

Mint már számtalanszor mondottam: Semmi értelme a részletekre energiát pazarolni, az egész nemzetvesztő csürhét, orbánnal, gyurcsánnyal, solyommal, az összes párttal, médiával, az egész demokratikus rendszerrel  egyetemben el kell takarítani, de még a Kárpát- medencéből is ki kell üldözni őket ! De figyelmeztetek mindenkit, hogy többek között olyan demokratikus eszközökkel lehet csak, melyet ők alkalmaznak, vagy képesek lennének alkalmazni, ha az érdekeik veszélybe kerülnek!

 

Barátsággal: Kőműves Géza

 

Sent: hétfő,2008. január 28.12:26 PM

 

Kedves Géza!

Szeretném ha a Társadalombiztosítási törvénnyel kapcsolatban megírnád a véleményed, de azokról  a hiénákról is, akik már alig várják, hogy néhány forintért kiszolgálják a törvényben lehetőséghez jutó hóhérokat.

                Én egy fenékkel sosem ülök két lovat, de a számból sem csinálok segget még egy két millióért se. Pedig elhiheted sohasem vetett fel a pénz.

 

A hazáért és a szent koronáért most és mindörökké Krasnyánszky Béla