Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 25., péntek

154 - A hatalmat bitorló tolvajbanda és lakájaik figyelmébe!

Von: Lévay Atilla [mailto:levaya@enternet.hu]
Gesendet: péntek, 2008. január 25. 05:22
An: Kutasi József
Betreff: A hatalmat bitorló tolvajbanda és lakájaik figyelmébe!

 

Magyarság kezd végre rémálmából felébredni!

 

Kedves Jóska!

Hajnali üdvözlet Zsámbékról.

atilla

 

Tisztelt Mester Ákos! (Megjegyzés Kutasi József: a név ismeretlen!)

Remélem az alábbi rövid írás, elnyeri az ön tetszését is. Óriásplakátként is hatásos lenne, lehetne. Az esetleges honoráriumot kérem az egyre szegényebb körülmények között élő Kóka Jánosnak, Gyurcsány Ferencnek, vagy Veres Jánosnak elküldeni. Segítségét előre is köszönöm.

Szép napokat kívánok önnek.

Lévay Atilla

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

.....................................................................................................................................................................

 

 A 2008. március 9.-én megtartandó NÉPSZAVAZÁS  margójára!

Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!

 

Mint a patkányok egy süllyedő hajón, az MSZP/SZDSZ tolvajbanda tagjai is érzik a vesztüket. Ezért hangoztatják állandóan, hogy a Népszavazás, függetlenül annak eredményétől nem jelent KORMÁNYVÁLTÁST! Cinikusan a pofánkba röhögve 2006 áprilisa óta törvénytelenül bitorolják a hatalmat! Tudják, hogy a NÉPSZAVAZÁST az egészségüggyel és a vizitdíjjal

kapcsolatban annak ellenére el fogják veszteni, hogy 100 millió, azaz, százmillió, tőlünk lopott forintot fognak költeni hazug propagandájukra! A kirabolt, megvezetett, meggyötört, Magyarság, kezd végre rémálmából felébredni!  Civilizált demokratikus országokban, mint pl. Svédországban mindkét oldalnak ugyanakkora pénzösszeg állna a rendelkezésére saját álláspontjuk kifejtésére! Ezt egy törvénytelenül hatalmat bitorló bűnbandától, hiába is várjuk!

 

Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!

 

Gyurcsány Ferenc saját bevallása szerint a Magyar Szocialista Párt vezetői, a 2006 áprilisi választások előtt, előre megfontolt szándékkal össze-vissza hazudoztak és ilyen hazug ígéretek alapján nyerték azt meg. 

 

Minden civilizált jogrendszerben alapelv, hogy a megtévesztéssel kötött szerződés érvénytelen, semmis. Az érvénytelen, semmis társadalmi szerződésre alapított hatalomgyakorlás illegitim. Ha az Országgyűlés ezt az illegitim kormányt támogatja, akkor az országgyűlés is illegitim. A Rendőrség, ha végrehajtja a jelenleg törvénytelenül hatalmat bitorló bűnbanda utasításait szintén illegitim!  Bűntársává, cinkosává silányul és megszűnik Magyarország  rendőrsége lenni. Egy hatalmat bitorló illegitim kormány parancsainak végrehajtását, a Rendőrség tagjainak nem csak lehet, de kötelességük is megtagadni. A nürnbergi perek óta, nem lehet arra hivatkozni mentő körülményként, hogy felsőbb parancsot hajtott egy katona, vagy egy rendőr végre, tehát nem ő felelős a teteiért és azok esetleges következményeiért! Ugyanez vonatkozik az ügyészségre és az államapparátus minden munkatársára!

Miután az MSZP vezetői beismerték, hogy szándékosan félrevezették és megtévesztették a választókat, a 2006 áprilisi parlamenti választások eredménye érvénytelen, semmis!

 

Magyarországnak jelenleg nincs törvényes kormánya.

 

A 2002 áprilisi választások eredménye is kétséges, mert megtagadták a szavazatok újraszámlálását és a szavazó cédulákat amint lehetett, elégették!

 

Lévay Atilla  2008 január