Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 17., csütörtök

103 - Márpedig a népbutítás, a széthúzás CSAK az ellenségeinket segíti!

Von: dr. peter gyarmati [mailto:gyarmati@gyarmati.dr.hu]
Gesendet: Donnerstag, 17. január 2008 11:14
An: Kutasi József
Betreff: A magyarok dönthessenek a sorsukról!

Tisztelt Kutasi Úr!

Természetesen közzé teheti írásomat a Hírfutáron. Úgy tartottam tisztességesnek, észrevételemet először Önnek írjam meg, hiszen Öntől jutott hozzám! Azt látom, hogy számos olyan írás jár körbe, amely legalább olyan félrevezető és téves, mint a szocialista idők "magyar történelme", továbbá ugyanilyen mennyiségben terjednek a széthúzást, a megosztást, a gyűlöletet keltő írások.

Márpedig a népbutítás, a széthúzás CSAK az ellenségeinket segíti!!

Tisztelettel és köszönettel figyelméért

Dr. Gyarmati Péter

Von: dr. peter gyarmati [mailto:gyarmati@gyarmati.dr.hu]
Gesendet: Mittwoch, 9. január 2008 13:58
An: Kutasi József
Betreff: Re: Kutasi József - HÍRLEVÉL 51/1 "Olvasd el, hogy tudatosodjon benned a magyarságod tisztelete"

Kedves Kutasi Úr!

Kénytelen vagyok írni Önnek! Az Ön most küldött melléklete kényszerít rá! Ezt félrevezető hülyeséget már számos forrásból hallottuk és minden alkalommal szóvá tettük tömeges tévéseit! Egyetlen dolog hozható fel mentségükre, az, hogy a magyarság érdekében teszik! DE! Ne így!! kiröhögnek a világban,ha ezt nézik, hiszen tuják, hogy nem igaz! És evvel minket tesznek a röhej tárgyává!

Kedves "Jóska bácsi"! nem vagyunk már fiatalok, én legalábbis 67 táján, tudjuk, hogy büszkének kell lennünk arra, amink van és ugyanakkor szerénynek is! A tetteink mutassák meg kik vagyunk!

Legyenek olyan mintáink, mint a világban is ismert Rákóczik, Kossuthok, Széchényik, Petőfik, Aranyok, '48 és '56 és még sorolhatnám! Legyünk erre büszkék és találjunk olyan történészeket, akik hitelesen feltárják múltunk összezagyvált részeit, feltárják a valót, a dicsőségeset, és a többit és persze a mondáinkat is! És ne próbáljunk olyan dolgokkal "naggyá" válni, mint például avval, hogy a skótok még meztelentökű banda volt, amikor mi már fehérneműben és nadrágban, sarkos cipőben feszítettünk a Piccadillyn. Jó ez kis túlzással, de hát ezt állítja más modorban a mellékelt anyag!

Sok szeretettel

Dr. Gyarmati Péter