Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 15., kedd

94 - Kutasi József - HÍRLEVÉL 53/2008/4 - Aki nem szenved, annak várom a példaképes levelét! Felteszem a: http://www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu old

KUTASI JÓZSEF – HÍRLEVÉL 53/2008/4

 

Tisztelt Honfitársak!

Kedves  Barátok!

Tisztelt Cím!

 

Ismeretes, hogy Daniel fiam a Politikai Hírfutár technikai vezetője és kezelője. Gondoltatok egyáltalán arra, hogy azt meg is kellene köszönni? (http://www.kutasi.eu)A fiamnak mindig mindent megköszönök. Daniel (16.9 éves) nagyon elfoglalt és mégis szakit arra időt, és segít nekem, hogy az anyagokat felteszi a HIRFUTÁR-ra, amit a világon élő magyar barátaink, honfitársaink, meg más nemzetiségűek azt olvasni tudják, és tájékozódva legyenek a mi ügyünkről, a Magyarország szenvedéséről.

 

Aki, akármilyen formában az Anyaországban nem szenved, annak várom a példaképes levelét, és felteszem a http://www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu honlapra. Megjegyzem: tudom, hogy a lakóság 10-15-20 % - ját ez nem érint, de a többit igen.

 

Márt párszor írtam, róla de még egyszer tudomásul adom: Mi az egész világon, párthoz, egyesülethez, alapítványhoz, egyházhoz (kivéve a katolikus, de nem aktív), csoporthoz (Daniel a cserkészethez igen), személyekhez és így tovább, nem tartozunk és nem is szimpatizálunk velük.

 

Családon belül, minden támogatás és segítség nélkül dolgozunk, a Magyarországon élő testvéreink javára. Ezt a feladatot csak úgy tudjuk ellátni, ha a világon elszórt magyarok, meg nem magyarok, tudomást vesznek a Magyar hazák további el sülyesítéséről.

 

A BELFÖLD EZT A NEHÉZ FELADATOT, EGYEDÜL NEM TUDJA MEGOLDANI! Külföldről és az ott élő magyaroktól várják a politikai segítséget.

 

Majd valamikor álmunkból felébredünk és észre sem vesszük, hogy Magyarországon magyar nemzetek éltek, amiből sajnos csak egy kis szám, ami megmaradt.

 

Elnézést a tegezésért! Kis baráti körnek akartam írni, de úgy gondoltam, elküldöm az összes levelezőmnek.

 

Okvetlenül és mindig, kérek vissza igazolást a számítógépen megjelenő és elolvasott, E-mail küldeményekről.

 

Honfitársi tisztelettel, szeretettel és üdvözlettel,

 

Kutasi József (Jóska bácsi)

 

Politikai Hírfutár: http://www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

 

www.kutasi.eu

www.jozsef-kutasi.de

www.cserkeszbolt.de.vu

http://www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu