Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 25., péntek

158 - Az MSZMP képviselője megint nyávog. Felesleges, mert tisztán látunk.

Von: "Opus-Stone Kőipari Mérnöki Bt." [mailto:opusstone@invitel.hu]
Gesendet: péntek, 2008. január 25. 19:58
An: Kutasi József

Betreff: Az mszp képviselője megint nyávog. Felesleges, mert tisztán látunk.

                                                                 

A radikális ellenzék akár az ördöggel is cimborál

 

Az alanti -kép mutató, egyben az MSZMP 3. legfolyékonyabban hazudó Nyakó- nyilatkozatát elolvasva az alábbi véleményemet nem tudom magamban tartani:

 

1. Mi köze e figurának ahhoz, hogy a Fidesz kivel cimborál?

 

2. Az ördöggel nem a Fidesz, hanem az MSZP cimborál és cimborált, amikor a világoskék liberalizmust képviselőkkel összeborulva saját gazdasági érdekeiket védő törvényeket alkotva eddig kitudtak bújni a felelősségre vonás alól. Tehették, mert ehhez sajnálatos módon az igazságügyi szervezetek (Bíróság, ügyészség, rendőrség) nem kevés politikailag elkötelezett tisztségviselője aktívan asszisztál!

 

3. A népszavazás nem a napi politizálásról szól, hanem társadalmunk érdekérvényesítése egy nyomorult, alattomos, nemzetét kirabló vörös és halványkék politikai bűnözőkkel szemben, akik olyan törvényeket próbálnak a nemzetre erőltetni, melyek csak és kizárólag a saját anyagi érdekeiket képviseli.

 

4. Mind a JOBBIK mind a Magyar Gárda elutasítja a gyűlöletkeltést és a rasszizmust, viszont FELLÉP A NEMKIVÁNATOS SZERVEZETEKKEL SZEMBEN, és bizony ide tartozik a Magyarországot erkölcsileg és gazdaságilag megalázó MSZP és az SZDSZ.

 

5. Bízom benne, hogy lesz még számonkérés, és a nemzeti vagyon vissza fog kerülni a Nemzet tulajdonába. S a nevezett nem kívánatos szervezetek és jobb- baloldalhoz tartozó nem kívánatos politikai bünőzőket a Nemzet tulajdonában lévő börtönökben fogják őrizni, s nem az általuk most építendő (ennyire előrelátóak lennének?)  luxus büntetés végrehajtási

intézetekben.

 

"Nincs határ": "A radikális ellenzék akár az ördöggel is cimborál"

 

Az MSZP szerint érdekből védi a hazai szélsőjobboldalt a Fidesz, és ezért nem támogatta a győri közgyűlésben azt a javaslatot, hogy a Magyar Gárdát minősítsék nemkívánatos szervezetnek. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt pénteken Budapesten sajtó tájékoztatón. A Fidesz győri cinkossága arról szól, hogy a radikális ellenzék számára nincs határ,akár "az ördöggel is cimborál", ha napi politikai érdekei így diktálják, és néhány ezer ember szavazatát szeretné megszerezni a reformellenes, "kormánybuktató" népszavazás sikeréért - közölte a politikus.

 

Nyakó István szerint, ha most sokadszorra is elmarad a híveknek beígért kormánybuktatás, akkor nagy lesz a feszültség Orbán Viktor táborában. Csak nehogy azok a radikálisok vezessék le a feszültséget március 9-e után, akiket most Győrben lekenyerezett a Fidesz - fűzte hozzá.

 

A győri önkormányzat csütörtöki ülésén határozott arról, hogy a városban nemkívánatosnak tekinti a gyűlöletkeltést és a rasszista magatartást tanúsító szélsőséges szervezeteket, de a Fidesz-KDNP vezetésű önkormányzat elutasította az ellenzéki MSZP-frakció módosító javaslatát, amely azt kezdeményezte: a Magyar Gárdát minősítsék nemkívánatos szervezetnek.

 

Baráti üdvözlettel: Kovács István