Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 24., csütörtök

152 - Szemenyei-Kiss Tamás: Kecskési Tollas Tibor, a "korbácsos költő"

 

Von: sofar@sofar.hu
Im Auftrag von: edit.rath@yahoo.com
Gesendet: szombat, 2008. január 20. 21:52
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: [Sófár Média] Edit Rath (Hungary - Budapest) egy cikket küldött neked

 

 

Szemenyei-

Ki volt ez az ember? Milyen kapcsolatban állt a félig-meddig már ismert másik háborús bűnössel, Wass Albert gróffal, aki a legmagyarabbak egyikeként mutatta be a Nemzetőr főszerkesztőjét az amerikai emigrációs köröknek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kutasi József: A cikk tartalmát még egyszer, nem adom tovább! Elég az a vérig sértő megjegyzés (“korbácsos költő”) azoknak meg nekem, akik a világon elszórva élnek és ismerték Kecskési Tollas Tibort.

Az itt irt hozzászólásokat nem nekem írták! Megtalálható: www.sofar.hu oldalon.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ataízisz, 2008. január 21. 10:09  Hozzászólás

Kérem a honlap üzemeltetőjét, hogy vegye le címemet a listájáról, amilyen gyorsan csak lehet!

Ennek oka az, hogy az ilyen oldali, az olyan oldali, az amolyan oldali, stb. oldali tény feltárónak nevezett ténykedések nem érdekelnek. Túl kellene végre végre lépni a múlt sérelmein! Ez az út nem vezet sehova. Természetesen a múltat nem kell elfelejteni, de feltárását ennyi idő után nem a bosszúra kellene használni, hanem megértésére, a régi hibák elkerülésére. Csak a száraz tények miatt közlöm, hogy nagyapám kicsi robotra az oroszok vitték el, és soha többet nem láttuk, tehát tudom miről beszélek.

Észre kellene végre venni, hogy ez az út nem vezet sehova! A régi sérelmek dédelgetése, a bosszúállás csak újabb sérelmeket szül, az újabb sérelmek pedig újabb bosszút! Ez egy sátáni kör, amiből kilépni csak egy módon lehet: meg kell szakítani! Az előző évszázad fasiszta, sztálinista, és ilyen olyan közös múltjának tanulságait végre le kellene szűrni, legalább azoknak akik saját vélt és valós sérelmeiken túl tudnak nézni, az egyéni sorson túl képesek meglátni a közösség sorsát is. Vegyük már végre észre, hogy tök mindegy ki uszít minket, a célja ugyanaz! Ébredjünk végre rá, hogy a felheccelt uszítók mögött ugyanazok állnak, jól megbújva a háttérben, és igen vidáman nézik milyen hülyék is vagyunk. Rá kellene ébredni, hogy az ellentétek folyamatos fenntartása és szítása csak egy igen szűk, a hatalom megtartásában, a világ feletti uralom átvételében érdekelt csoportocska malmára hajtja a vizet, általuk szított.

Tudom, hogy a honlap olvasói táborának nagy része ószövetségi beoltottsága miatt heted íziglen szeretne büntetni. Azzal is tisztában vagyok a világhatalomra törő csoportocska tagjai nem egy nemzetséghez tartoznak, van közöttük mindenféle. Valamennyi nép árulója, gerinctelenje megtalálható a világot jelenleg irányító szűk csoport tagjai között, akiknek semmilyen isten, semmilyen hagyomány, semmilyen műveltség sem jó, mert legnagyobb ellenségük az összetartás, az önazonosság ismerete. Az általuk kívánt világ nem közösségekből, nemzetekből, hanem lebutított és egyformásított egyénekből áll, akik éppen ezért jól írányíthatóak, kihasználhatóak, azaz élő robotok. Ezt hívják ők fejlődésnek, globalizációnak és hasonló marhaságnak.

A zsidóság 2000 éves átka, hogy vallását kiforgatva ellene használják. Bármilyen furcsa a zsidó üldözés legjobb alapja a judeo-krisztianizmusnak nevezett világnézeti egyveleg. Ennek nyögi következményeit a keresztény világ is. Jellemző, hogy az első zsinatot egy napisten hívő császár hívja össze. Ezen is el kellene végre gondolkodni! Nyilvánvaló, hogy nem bármely hit védelmezése, hanem a hatalom megszerzése, megtartása volt a célja az új vallás létrehozóinak. Nos ez igen jól sikerült. Ez a csoport természetesen a Jézusi tanokkal sem bánik jobban, de Buddha, Mohamed, stb. tanai is ugyanígy jártak.

Fentiek miatt ismételten kérem a honlap üzemeltetőit, hogy címemet a lehető leghamarabb töröljék listájukról!

Ataízisz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bene Gábor 2008. január 21. 14:43 Hozzászólás

Érdekes dolgokat olvastam most!

Természetesen van amivel egyetértek, de van amit másként látok. Nagyon szimpatikus sorokat idéznék ide:
"Vegyük már végre észre, hogy tök mindegy ki uszít minket, a célja ugyanaz! Ébredjünk végre rá, hogy a felheccelt uszítók mögött ugyanazok állnak, jól megbújva a háttérben, és igen vidáman nézik milyen hülyék is vagyunk. Rá kellene ébredni, hogy az ellentétek folyamatos fenntartása és szítása csak egy igen szűk, a hatalom megtartásában, a világ feletti uralom átvételében érdekelt csoportocska malmára hajtja a vizet, általuk szított.

Tudom, hogy a honlap olvasói táborának nagy része ószövetségi beoltottsága miatt heted íziglen szeretne büntetni. Azzal is tisztában vagyok a világhatalomra törő csoportocska tagjai nem egy nemzetséghez tartoznak, van közöttük mindenféle. Valamennyi nép árulója, gerinctelenje megtalálható a világot jelenleg irányító szűk csoport tagjai között, akiknek semmilyen isten, semmilyen hagyomány, semmilyen műveltség sem jó, mert legnagyobb ellenségük az összetartás, az önazonosság ismerete. Az általuk kívánt világ nem közösségekből, nemzetekből, hanem lebutított és egyformásított egyénekből áll, akik éppen ezért jól írányíthatóak, kihasználhatóak, azaz élő robotok. Ezt hívják ők fejlődésnek, globalizációnak és hasonló marhaságnak."

Nos azt hiszem a fenti sorok írója fejéntalálta a szöget, amelyet már régóta kívánnak közénk ékelni olyanok akiknek csak a hatalom megtartása vagy megszerzése a céljuk.
A fenntartható fejlődés című globális hazugságözöne és a világ kifosztásának, sőt "elfogyasztásának" fogyasztói társadalma teljes mértékben ránk telepedett és az erkölcsi
válság olyan mélységűvé vált, hogy szinte mindenki függővé vált valamitől. A gondolkodás képességétől iparkodik megfosztani bennünket a globális gazdáink utasította média.
A harmadik világháború már régóta folyik, csak nem fegyverekkel vívják, hanem tudati befolyásolással. Társadalomlélektani szempontból vizsgálva a kérdést a tudaunk feletti manipulációt szinte észrevétlenül lopták belénk és ez elől csak az önnálló gondolkodásra képesek tudnak már kitérni.
Köszönöm a hozzászólónak az alábbi sorait is, mert lényeges kérdésre világít rá, nevezetesen a HATALOM kérdésére amely valójában az emberiség központi kérdése, hiszen minden ezen kérdéskomplexum körül forog és mindent ennek megszerzése, megtartása és kiteljesítése érdekében követnek el. A HATALOM métely azok kezében akik nem tudnak ezzel a köz javára és az igazság szolgálatára tevékenykedni. A HATALOM-ba is bele lehet szeretni és mámoros érzésként (sosem felelőségként)lehet megélni. A keresztény világ többször is tanújelét adta a hataloméhségének, sőt az inkvizíció mutatta meg először a keresztény hatalom gátlástalanságát. Ezért tarom fontosnak idézni a következőket is:

" Bármilyen furcsa a zsidó üldözés legjobb alapja a judeo-krisztianizmusnak nevezett világnézeti egyveleg. Ennek nyögi következményeit a keresztény világ is. Jellemző, hogy az első zsinatot egy napisten hívő császár hívja össze. Ezen is el kellene végre gondolkodni! Nyilvánvaló, hogy nem bármely hit védelmezése, hanem a hatalom megszerzése, megtartása volt a célja az új vallás létrehozóinak. Nos ez igen jól sikerült. Ez a csoport természetesen a Jézusi tanokkal sem bánik jobban, de Buddha, Mohamed, stb. tanai is ugyanígy jártak." Azt azért hozzá kell tennem mindenképpen, hogy a gyűlölet a legnagyobb rombolóerő és ezt viszont a kereszténység oldja, mert a szeretetet állítja a középpontba. A gyűlölködők önmagukat teszik tönkre és megkeserítik az életük minden percét.
A tanácsom tehát: ne gyűlölj, hanem szeress!

Szeretettel: Bene Gábor

link------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bíró Zoltán www.grain.hu biro.zoltan@c2.hu 06/30/4728533 – 2008. január 21. 18:47 – Hozzászóllás

 

A Következő emailt kaptam :
Feladó: ***
„A Jewish News Agency/JNA/ egyik legújabb és máris a viták középpontjában lévő híranyagát küldöm el Önnek - és ha továbbítja: barátainak, ismerőseinek. * Milyen okból részesítette magas állami kitüntetésben Antall József miniszterelnök azt a személyt,aki a beregszászi zsidók (11.000 ember) deportálásánál parancsnoki beosztást vállalt? * Ki volt valójában a Szabad Európa Rádió "Bell ezredese"?... * Milyen eszmét szolgált Antall József és Orbán Viktor kormánya? * Melyik az a magyarországi könyvkiadó, amely állami támogatással - az adófizetők pénzéből - népszerűsíti a háborús bűntettek miatt elítélt gróf czegei Wass Albert és Kecskési Tollas Tibor életművét? Kérem tiszteljen meg azzal, hogy véleményezi a most elküldött JNA-híranyagot. /Edit Rath/ Ki volt ez az ember? Milyen kapcsolatban állt a félig-meddig már ismert másik háborús bűnössel, Wass Albert gróffal, aki a legmagyarabbak egyikeként mutatta be a Nemzetőr főszerkesztőjét az amerikai emigrációs köröknek? Kinek állítottak emléktáblát halálát követően a Magyar Újságírók Országos Szövetsége székházában és aki ma is Örökös Tagja a demokratikus újságírók szövetségének?”

A levélen meglepődtem, ugyanis nem tudom, hogy pontosan ki a levél küldője. Kommentárom:

1.1971-ben születtem. A születésem előtt történt dolgokról nincsenek személyes információim.
2.Tudom, hogy a nácizmust szörnyűséges bűnök terhelik. Ezért mindazokat a nácikat akik ebben részt vettek meg kell büntetni.
3.A nácizmus bűneit nem szabad elfelejteni.
4.Tudom, hogy nem csak a nácik, hanem más eszmék hívei is szörnyűséges bűnöket követtek el az emberiség ellen. Őket pont ugyanúgy          meg kell büntetni.
5.Más eszmerendszerek bűneire is emlékezni kell. Csak akkor várhatják el a zsidó származású honfitársaink, hogy a holokausztra mindig emlékezzünk, ha a zsidó származású honfitársaink is emlékeznek mások bűneire is. Emlékezni kell a Tatárjárásra, emlékezni kell a mohácsi csatára, emlékezni kell Rákosi rendszerre, stb.
6.Fontos az emlékezés sohasem terelheti el napjaink problémáiról a figyelmet.
7.Nem biztos az, hogy azok a nácik akikre azt mondják.
8.Szerintem az a náci akire demokratikus bíróság mondta ki ezt.
9.Nem biztos, hogy azok az emberek a nácik, akikre nem demokratikus (kommunista) bíróság mondta ki, hogy nácik.
10.Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik náci üldözőnek mondják magukat, miközben a zsidóktól elvett Budai villában laknak.
11.Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik szimpatizálnak a szélsőjobbal, miközben nem is értik a nácizmust.
12.A legfontosabb kérdés azonban a jövő. Megismétlődik-e a holokauszt? Fognak-e még zsidók, vagy zsidó származású emberek azért elpusztulni, mert vannak zsidó őseik?
13.Egyesek szerint az ÚJ HOLOKAUSZT valószínűsége egyre nagyobb. Az Izraellel szomszédos országok katonailag egyre erősebbek. A dollárválságot, illetve a magas olajárakat kihasználó arab milliárdosok óriási pénzeket fektetnek be az USA-ban. Az amerikai úgynevezett „zsidó lobbit” az amerikai „arab lobbi” pénze egyre jobban lenyomja. Például közismert, hogy Bush elnöknek üzlettársa volt Osama Bin Laden bátyja. Nem tudom, de feltételezem, hogy az Izrael ellenes országok hatalmas pénzekkel támogatják a zsidó ellenes szervezeteket. A következmény: Izraelből napjainkban több zsidó vándorol ki, mint ahány bevándorol. Izrael állam jövője egyre bizonytalanabbá válik.
14.Mások szerint, és én is idetartozom, nem lesz ÚJ HOLOKAUSZT! Szerintem a tolerancia a hitvesi ágyban derül ki. A magyar társadalom toleráns. 100 éve a zsidó származású emberek nem tudtak össze házasodni nem zsidó származású emberekkel. Napjainkban az ismeretségi körömbe tartozó zsidó származású embereknek szinte csak és kizárólag nem zsidó származású házastársa van. A zsidó származású honfitársaink beolvadnak a magyarságba. Hasonló figyelhető meg az USA-ban is. Sőt Izraelben is egyre több zsidó lány arab férfivel házasodik, és áttér az iszlám hitre. Szerintem a tolerancia egyre több vegyes házassághoz fog vezetni. Szerintem kétszáz év múlva alig lesznek vallásos zsidók, de addigra szinte minden ember ősei között lesznek zsidók. A HOLOKAUSZT tragédiája addigra mindannyiunk fájdalmává fog válni…

Bíró Zoltán
06/30/4728533
biro.zoltan2.hu
www.grain.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------