Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 1., péntek

196 - Demszky fizetett hírdetése és története!

Von: Monostori Csaba [mailto:monicsa@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. január 31. 20:56
An: Kutasi József

Betreff: Demszky fizetett hírdetése és története

 

 

 


MÉLYEN  TISZTELT  OLVASÓK!

    Demszky, Budapest  főpolgármestere,-   a  csatolt képen   látható fizetett hirdetéssel (megjelent a Magyar Hírlapban)  "lopta be magát" a választói szívébe  1990-ben. Ígért:  "fűt-fát-virágot",  zöldterületet, gyógyszert, fűtőanyagot, ennivalót, civilizált rendőrséget, kulturált közlekedést, friss-tiszta levegőt, adósság könnyítést.

    Közel 18 évi főpolgároskodása során egyetlenegy ígéretét sem teljesítette! Hazudott, mint Gyurcsány és kormánya! Fővárosunk adósságállományát soha nem  tapasztalt méretekre duzzasztotta.  Semmi maradandó  létesítmény és  a város, valamint a lakosság előnyére szolgáló  hatékony intézkedés(rendelet)  nem kötődik a nevéhez!

    Nincsen olyan vidéki városunk, vagy olyan európai város, amely  látványos vagy szerény fejlődést ne mutatott volna 18 év alatt,   egyedül  Budapest  maradt le  mindenről és vált gazdátlanná!  Káosz uralja az egész várost,  rongyokba  burkolt  hajléktalanok   fekszenek az aluljárókban, és álmodoznak Demszky ígéretéről, miközben  (óhatatlanul) a fertőzés és  betegség terjesztőivé váltak. Kátyúk, foghíjas  járdák, tönkretett parkok,  grafitik, szórólapok,  papírrongyos  hírdetmények,  kéregetők, bezárt üzletek vagy elhanyagolt  kirakatok és ütött-kopott portálok   "díszítik" az utcaképet. 

     Demszky hetente vagy  (esetenként) naponta mutogatja magát a tévében,  bárgyú mosollyal és változatlan hévvel ígérgeti a 4-es metrót, a rendet és a közlekedés javulását. 

    Bejárta a félvilágot, de  a közpénzen szerzett tapasztalatait - talán - csak a  horvátországi  nyaralójának létrehozásánál hasznosította.

    Vajon hány ciklusban kapja még magas fizetését,  prémiumát, kocsihasználatát,  külföldi  utaztatási lehetőségét,  hányszor fog még kitüntetést osztogatni "civilizált" , békés állampolgárokat agyba-főbe verető  rendőrtiszteknek, mikor igéri meg ismételten a  4-es és 5-ös metró felépítését? Meddig "tologatja" az építkezés határideit?

    Talán még sokan emlékeznek arra, hogy Demszky  "buktatta meg" a Budapest-Bécs EXPO létrehozását, Demszky  tehetetlenségére,  nemtörődömségére  és krónikus koncepciótlanságára utal a fővárosi utak   kriminális állapota, az olimpiai játékok  megrendezési tervének ellenzése, a méregdrága Siemens  villamosok beszerzése, Aba Botond  "tündöklése" és a BKV leépülése, a (szakszerűtlen előkészítésre utaló) metróépítés körüli huzavona  kialakulása!

    Demokrácia ide vagy oda,  mégis meg kellene oldani, hogy a látványosan csődöt mondott  (szemérmetlenül hazug) vezetőket  "kivonják a forgalomból, mert  miattuk megy tönkre az ország  fővárosával együtt! 

    Tisztelt Olvasók! A fizetett hirdetés elolvasása  után ítéljék  meg, hogy  valósak-e az itt közölt észrevételek és  mit érdemelne Demszky  ennyi üresjárat, ígérgetés és hazudozás után?  

                                                                      (Prof. Dr. Bokor Imre)
                                                                          a Justitia Bizottság elnöke

.