Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 1., péntek

197 - Kossuth tér - Pápai Szabó György beszéde az 500. tiltakozó gyűlésen 2008. január 29-én este

Von: tornado-hirek@googlegroups.com

Im Auftrag von Tornádó Hír!
Gesendet: péntek, 2008. február 1. 08:00
An: Kutasi József

Betreff: Kossuth tér - Pápai Szabó György beszéde az 500. tiltakozó gyűlésen

 

 

Pápai Szabó György Kossuth téri beszéde 2008. január 29-én este

(minimálisan szerkesztve)

 

„Hiszek egy Istenben, Hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök Igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában!"

 

Barátaim, magyar honfitársak!

A Magyarok Világszövetsége és az MVSZ elnöke, Patrubány Miklós nevében is köszöntöm a Kossuth tériek 500. tiltakozó gyűlését. Ha van maradandó sorozat a ma Magyarországán, akkor ez az! Ez, és nem a bulvár-médiumok szappanoperái… Köszönet érte Gonda Lászlónak, Bene Gábornak, s a Kossuth térieknek! Támogassuk jelenlétünkkel a továbbiakban is ezt a nemzeti megmozdulást!

            Úgy gondolom, hogy a 2006-os Kossuth tér-mozgalom nem vesztett aktualitásából. Hisz az akkor célkitűzésekből a Gyurcsány-féle diktatúra, a parlamenti pártok zömének kollaborálása, s nemzetellenes paktuma miatt édeskevés vagy szinte semmi sem valósult meg. Éppen ezért érvényes a jelszó: Ne csak kormányt váltsunk, hanem ellenzéket is (!), hisz a globalisták kezében lévő euroatlantista és szabadkőműves látszatellenzéktől nem várható a magyar sorskérdések radikális felvállalása. A Fidesztől sem! A jelenlegi magyar politikai pocsolya teljes felszámolására, és gyökeresen új politikai struktúrára van szükség!

            Magyarország sorsát igenis igaz és tiszta lelkű, nemzetük mellett maradéktalanul kiálló magyar embereknek a kezébe kell tenni! Akik nem uralkodnak, hazudnak, elárulnak, hanem önzetlenül szolgálnak, s mindennek elébe helyezik a haza sorsát. Akik két végről égő gyertyák a hazáért, égnek miközben önmaguk elemésztetnek… Ilyen emberekre van szüksége a honnak!

 

Barátaim!

Elnök Úr erdélyi programja miatt nem tud köztünk lenni, de nagy szeretettel köszönti az itt egybegyűlt igaz magyarokat, s egy rövid tényfeltáró nyilatkozatot küldött nekem, mint az MVSZ álláspontját:

  1. Gyurcsányt ország káromlása miatt meneszteni kell, és meg kell büntetni!
  2. Sólyom László köztársasági elnök az első számú felelőse Gyurcsány túlélésének, hiszen az öszödi ország káromlás kiszivárogtatása és Gyurcsány általi elismerése után, - vissza kellett volna vonnia a kormányalakítási megbízást és új választásokat kellett volna kiírnia.
  3. A 2007. decemberi 17-i árulással a budapesti parlament (sem a magyar jelző, sem az Országgyűlés megnevezés velük szemben nem használható többé!) túltett az öszödi ország káromláson.
  4. December 17-i szavazatával Orbán Viktor Gyurcsány éltetőjévé vált!
  5. Hiába ajánlott  az MVSZ kompromisszumot: „Állampolgárságért E-szerződést" címmel felhívással fordult minden ellenzéki képviselőhöz,- sajnos azonban a FIDESZ ezúttal sem élt a kétharmados törvényben rejlő politikai lehetőséggel!
  6. A több száz oldalas un. lisszaboni szerződés olvasás nélküli megszavazása hazaárulás, és ettől a naptól kezdve mindenki beláthatja, hogy az MSZP=SZDSZ=FIDESZ=MDF közé egyenlőségjel teendő! Nincs különbség köztük! Magyarország megmentése akkor kezdődhet el, amikor ezt a tényt magyar milliók ismerik majd fel, addig azonban tovább zuhan az ország a pusztulás lejtőjén.

 

Eddig az MVSZ elnökének az üzenete hozzátok!

 

Barátaim!

A Sólyom-dossziéhoz még egy adalék. 2006. október 23-án este ott voltam, amikor az MVSZ elnöke egy televíziós csatornán kérte a köztársasági elnököt, hogy jöjjön a helyszínre, az Astoriához, jelenjen meg a nyilvánosság előtt, s állítsa le az ártatlan embereket érintő rendőrterrort.

Sólyom László aznap este eltűnt, mint szürke szamár a ködben, elérhetetlen volt, az elnöki irodában nem tartózkodott senki, a felszólításra nem reagált sem ő, sem emberei. Viszont most a megtéveszthető és „istenadta" népnek szóló „nem írok alá s aztán mégis aláírok, sőt együttműködök" játszadozása mellett és után együtt ünnepel, koszorúz, paroláz és koccint az országvesztőkkel, fenntartva ezzel az alkotmányosság látszatát, holott ma Magyarországon súlyos alkotmányos válság van, az ország a végromlás küszöbén áll!

      Aki ezt a rontó, magyarellenes hatalmat kiszolgálja, vele együttmunkálkodik, fenntartva az alkotmányosság látszatát, az ugyanolyan bűnös, mint a kiszolgált démoni, globalista hatalom.  Legyen az Sólyom László, a Fidesz, a politikumtól befolyásolt, átpolitizált Alkotmánybíróság, s a függetlenségét lassan elvesztő magyar bíróság.

 

Barátaim! Ne engedjünk a 48-ból, se az 56-ból, se 2006-ból! S kiáltsuk feléjük (a Parlament felé): Magyarország a magyaroké! A mienk, a tiétek, akik most itt vagytok. Nem engedjük elvenni, elveszejteni,  s megvédjük, ha kell a vérünkkel! Ehhez azonban nemzeti összefogásra van szükség, újbóli nemzetté válásra, lelki újjászületésre, közéleti ébredésre, hogy országunk sorsát a magunk kezébe vegyük az ország rontó, hazaáruló pénzdiktatúra erői helyett! Küzdelemre fel! S ha merünk bátrak lenni Isten megáld bennünket! S ha őt is megtaláljuk, s az Ő népe leszünk, akkor velünk lesz a küzdelemben. Ha így lesz, hiszem és vallom, hogy Magyarország nem volt, hanem lesz!