Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 6., csütörtök

3.178 - Dr. Halász József: ...októberben induló "Magyarságismeretek" füzetsorozat szentkoronaiságot bemutató füzetét írjam meg.

Von: Halász József
Gesendet: csütörtök, 2009. augusztus 6. 11:47
An: Kutasi József

Betreff: Magyarság ismeretek

 

Kedves Barátom!

Nagyon megtisztelőnek, ugyanakkor „a kereszténység a normális létben való magatartásról szóló tanításként” megfogalmazott – a Szent Korona Értékrend alapelvére visszavezethető – hamvasbélai gondolat (Hamvas Béla: Patmosz - http://szksz.hu/HBPatmoszII.doc) elismerésének, térhódításának tartom azt a tényt, hogy Botos László úr, az amerikai székhelyű Magyarságtudományi Intézet vezetője tegnap felkért arra, hogy az októberben induló „Magyarságismeretek” füzetsorozat szentkoronaiságot bemutató füzetét írjam meg.

Az elismerés nélkül maradt, ezért számomra visszás eredményű Magyarok Világtalálkozóján végzett Konferenciavezetői megbízás mellett ez az első „hivatalos” elismerése annak a munkának, amit az adatbázis filozófia kutatásától a Tudat Gondolattá válása eszközeinek leírásáig és terjesztéséig, vagyis a Szent Korona Lélek Fényén keresztül történő anyagalakító és uraló erejének – ld. Magyar Biblia (http://szksz.hu/MAGYARBIBLIA.doc) - kutatásával és alkalmazásával kapcsolatban eddig végeztem.

Kelt Szegeden, 2009. augusztus 6.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

--------------------------------------------------------