Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 12., szerda

3.226 - Gyógyítófalu Bösztörpuszta Jelentkezési lap!

Von: Csongrád MSz
Gesendet: szerda, 2009. augusztus 12. August 2009 16:01
An: Kutasi József

Betreff: Gyógyító falu szervezése


From: Gyógyítófalu Bösztörpuszta <gyogyitofalu@gmail.com>
Date: 2009/8/8
Subject: Gyógyító falu szervezése

 

Kedves Megyei Vezetők!

Folyik a Magyarok Országos Gyűlésének bösztörpusztai rendezvényén működő gyógyító falu szervezése. Gyógyító tevékenység augusztus 21-22-23-án fog terveink szerint folyni a lehető legszélesebb kör közreműködésével az épülő kápolna körül szerveződő területen. Szándékaink szerint ebben minden terület közreműködésére számítunk testi, lelki, szellemi síkon. Kérjük, hogy a csatolt jelentkezési lapot minden testvérünknek küldjétek el, aki tudásával, képességével e nemes célt szolgálni tudja. (különösen azoknak, akik a megyei rendezvényeken gyógyító tevékenységet végeztek, szerveztek) A jelentkezőket arra kérjük/kérjétek, hogy a gyógyító falu szervezése érdekében az idő rövidsége miatt "postafordultával" jelezzék részvételi szándékukat egyénileg (személyenként) a kitöltött jelentkezési lap gyogyitofalu@gmail.com címre történő visszaküldésével. Részvételeteket és a szervezésbeli segítségeteket a NEMZET nevében köszönjük. Akinek további információra van szüksége, szintén ezen a címen érdeklődhet.

Kérünk továbbá benneteket, erősítsétek, hogy lehetőség szerint jurta illetve hagyományőrző sátor formájában a gyógyításhoz szükséges helyet mindenki a maga számára megteremteni szíveskedjen. Amennyiben további szabad jurta biztosítására nyílik lehetőségetek, szívesen vennénk segítségeteket, mivel többen jelezték, hogy tevékenységükkel támogatják a rendezvényt, de hely biztosítását kérik saját lehetőség hiányában.
Isten áldásával: Szabó Zoltán 30/902-0552 Szabóné Vörös Györgyi 70/252-2288

 

Jelentkezési lap

 

Az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezem a Bösztörpusztán, 2009. augusztus 21-23-ig működő Gyógyító faluba gyógyító tevékenységre. Vállalom, hogy térítésmentesen, anyagi és természetbeni ellenszolgáltatás nélkül teljesítem vállalt feladatomat saját felelősségemre. A számomra szükséges eszközöket magam biztosítom.

 

 

Nevem:

 

 

 

Közösség/Iskola, ahova tartozom:

 

 

 

Gyógyítói tevékenységem:

 

 

 

 

 

 

Gyógyítást vállalok:

 

- tól

 

- ig

 

 

 

 

Jurtám, hagyományőrző sátram

van/nincs

mérete:

 

 

 

Gyógyító tevékenységem helyigénye: (aláhúzandó)

  1. fedett/szabad tér
  2. intim térben / publikusan
  3. gyógyításhoz szükséges helyem biztosított/nem biztosított

 

 

Ekkor érkezem:

 

Eddig maradok:

 

 

Elérhetőségeim:

Telefonszámom:

 

 

E-mail címem:

 

 

 

 

Egyéb közlendőm:

 

 

 

 

 

 

Reményeink szerint a Gyógyító faluban a Kárpát haza gyógyítóinak széles köre lesz jelen és tud egymással összefogva, egymást támogatva tevékenykedni. Kérésünk, hogy aki vállalja a nemes küldetést, ennek szellemében élje meg e pár napot!

------------------------------------------------------------------------------------------------