Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 13., csütörtök

3.230 - Lakatos Mihályné Évi: Nekem ugyanolyan szörnyü Szögi Lajos tragédiája, mint a többi,cigány és magyar, állati szinten élők által bántalmazott embertársaimé.

Von: Lakatos Mihály
Gesendet: csütörtök, 2009. augusztus 13. 09:09
An: Kutasi József
Betreff: 3.218 - KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL: Tisztelt Ügyfelünk! Ön az alábbi szövegű üzenetet küldte a Köztársasági Elnöki Hivatalnak ügyfélkapunkon keresztül.



Tisztelt Kutasi Úr!

Mint minden alkalommal, ezúttal is örömmel nyitottam ki szokásos küldeményét. Ám a tisztességhez az is hozzátartozik, hogy véleményem elmondjam akkor is, ha nem értünk egyet bizonyos dolgokban. Csak úgy tudunk közös nevezőre jutni, ha megismerjük egymás álláspontját, véleményét bizonyos dolgokban. Én egy magyar állampolgár vagyok, /46 év házasság után elmondhatom/jó feleség, anya, nagymama, aki fő művének tekinti csodálatos és sikeres családját, büszke a férjére, aki végigmuzsikálta a világot, vitte a magyar kultúra hírét, szépségét szerte a világban. Ja...és cigány származású. Ebben a sorrendben.

Megöltek hatodikként egy valószínűleg ártatlan asszonyt, Balog Máriát és a 13 éves valószínűleg ártatlan lánygyermekét megsebesítették. Akik történetesen cigányok. Ebben a sorrendben.

A sajtó és a média zeng a "cigányok" kifejezéstől, összemosva a gyilkosok és az áldozatok valódi személyét. Köszönhetjük ezt azoknak a cigány és liberális vezetőknek, akik származásuk szerint osztályozzák a bűnösöket és az áldozatokat. Ezáltal minden cigány bűnössé válik a magyar honfitársaink szemében. Nő az előítélet. Nagyon sok olyan honfitársunk van, akik másod-harmadrészt cigány családból származnak, de tagadják ebbéli kötődésüket. Őket is megértem, mert bizony mindig volt és lesz is előítéletesség. Ha így jobban megvédik magukat, tegyék azt. Ám a parttalan "cigányozás" őket is érinti, ha nem is mondják ki.

Nem vesszük észre, hogy valakiknek érdeke a békétlenség? Ha a rendőri szervek végeznék a munkájukat, elfognák a tetteseket, Lenne NEVE a gyilkosnak, a bűnözőnek, bármilyen a származása. A káosz ami az országban eluralkodott, a z un." cigány és liberális értelmiség" bűne is nemcsak a kormányé, akik tönkretették az oktatást, mérhetetlen szegénységet hagynak maguk után. Érdekük, hogy ne róluk szóljon a kommunikáció.

Ezzel nem a gyilkosokat, bűnözőket védem. Példás büntetést mindenkinek, aki lop, garázdálkodik, gyilkos, vagy milliárdokat sikkaszt.

Ne tegyünk származás szerint különbséget gyilkos és gyilkos között!! NEVEZZÜK meg nevén a bűnösöket és az áldozatokat is. A Hír TV volt, aki megölt cigányasszony helyett Balog Máriát kommentált a temetés alkalmából, és ez nagyon helyes és emberi volt.

Nekem ugyanolyan szörnyű Szögi Lajos tragédiája, mint a többi, cigány és magyar, állati szinten élők által bántalmazott embertársaimé. És legtöbb cigány honfitársam szintén ezt gondolja. Ne dőljenek be a mostani "cigány politikusok" hisztériakeltésének. Majdnem 8 évük és sok pénzük volt hogy a problémát kezeljék. Ide juttatták a dolgokat, ahol most vagyunk.

Remélem kedves József olyan tiszta szívvel fogadja soraimat, ahogy én írtam.

Üdvözlettel: Lakatos Mihályné Évi


-------------------------------------------------------------------------